avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate ion mihaiu

Activitate ion mihaiu

Salutare
Aici ar trebui sa gasesti ceva [ link extern ]
In principal mie mi s-au parut atragatoare creditul pt start up de la [EDITAT] si cel de la [EDITAT] banc AIPPIMM
Imi puteti spune va rog din proprie experienta sau din cazuri cunoscute personal care este combinatia cea mai avantajoasa pt a lua un credit de investitii pt a cumpara o afacere? Sau de la care banca?
De exemplu, eu as dori sa cumpar o afacere {o ferma de ciuperci} pt 150.000 de euro cu un profit net de 4000 de euro pe luna. Ma intreb daca pt o achizitie imi e util FNGCIMM si daca pt partea neacoperita de FNGCIMM ar putea fi garantata cu bunurile achizitionate. Si ce m-ar avantaja pt a obtine un credit de investitii: sa achizitionez o firma care care are deja contracte in derulare sau sa o fac de la zero?
Pot face o investitie de acest genfara a veni cu garantii personale?
Va multumesc pt opinii!
...mda! el mentiona ca pleaca din tara
Salutare
De curand, tot cautand oportunitati de investiti, mi-a fost atrasa atentia de o afacere pe care proprietarul cere 150.000 de euro. Datele sunt urmatoarele:

Este o cipercarie, 3 spatii pe productie 20 tone compost fiecare, ultraechipate, constructie 2006 cu contracte in derulare cu supermarketuri, profit sigur, plus hol tehnologic si apartament de locuit cu toate utilitatile, 50 km de Bucuresti.afacere de familie, Se ofera asistenta 3 luni noilor cumparatori.

Eu as dori sa stiu daca este posibil sa contractez un credit de investitii de 50.000 de euro pentru a plati un avans proprietarului urmand sa achit restul in urmatorii 3 ani (desigur, daca si el ar fi de acord!) din profitul obtinut si sa garantez atat bancii cat si proprietarului doar cu ferma de ciuperci.

Cum ar putea fi incheiata o astfel de tranzactie, sau care ar putea fi variantele?
Va multumesc pt sfaturi!
Răspuns la discuția cumparare firma
Multumesc pentru raspuns. Mi-am facut o idee despre actele necesare.
Discuție cumparare firma
Salutare
Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce set de acte minim trebuie sa cer pentru a verifica o ciupercarie pe care doresc sa o cumpar. Este infiintata in 2006 si proprietarul spune ca merge pe profit. Sunt de ajuns bilantul, contul de profit si pierderi si tabloul fluxului de numerar?
Va multumesc pt ajutor