Imi puteti spune va rog din proprie experienta sau din cazuri cunoscute personal care este combinatia cea mai avantajoasa pt a lua un credit de investitii pt a cumpara o afacere? Sau de la care banca?
De exemplu, eu as dori sa cumpar o afacere {o ferma de ciuperci} pt 150.000 de euro cu un profit net de 4000 de euro pe luna. Ma intreb daca pt o achizitie imi e util FNGCIMM si daca pt partea neacoperita de FNGCIMM ar putea fi garantata cu bunurile achizitionate. Si ce m-ar avantaja pt a obtine un credit de investitii: sa achizitionez o firma care care are deja contracte in derulare sau sa o fac de la zero?
Pot face o investitie de acest genfara a veni cu garantii personale?
Va multumesc pt opinii!
o firma care are deja contracte in derulare daca o achizitionati trebuie sa o achizitionati cu administrator cu tot pentru ca schimbarea administratorului duce automat la blocarea creditarii in cele mai multe cazuri.. asa ca, mai bine o firma nou infiintata, care sa fie si curata de datorii si alte nereguli financiare, pe care sa o administrati cat mai bine sa mearga pe profit... in privinta investitiei ce urmeaza sa o faceti sunt si alte modalitati de obtinere a creditarii necesare..