avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate violeta iuliana

Activitate violeta iuliana

Discuție preaviz
la data de 09.02.2010 am primit preaviz de 20 zile pe perioada 09.02.2010 - 06.03.2010 (deci un numar de 19 zile nu 20 zile ,data de 06.03.2010 este simbata ).la data de 10.02.2010 am solicitat 1 zi de concediu de odihna iar seful mi-a aprobat-o.Ulterior mi-au inminat o comunicare prin care-mi spuneau ca perioada preavizului se prelungeste cu 1 zi deoarece am fost in CO.(respectiv pina in data de 09.o3.2o10)
.Ar fi corect ca institutia sa intocmeasca un nou preaviz in care sa treaca perioada corecta de 20 zile nu 19 respectiv pina in 08.03.2010 ? Daca da atunci ce data de luare la cunostinta voi trece eu pe preaviz data de 09.02.2010 sau data la care mi-a fost prezentat noul preaviz?
Va multumesc.
Discuție preaviz
as vrea sa stiu daca la prezentarea de catre angajator a unui preaviz de 20 zile, sunt obligata sa-l semnez pe loc sau pot amina pina a doua zi semnarea lui pentru a ma putea sfatui cu cineva in acest sens.Odata semnat acest preaviz,orice motive sunt trecute in el ma fac vinovata de ele (doar fiindca am semnat ?)Se poate contesta acest preaviz in ambele cazuri(semnat sau nesemnat) ?
Discuție disponibilizari
sunt una dintre miile de disponibilizatii de la CFR.As vrea sa stiu daca in perioada de 15 zile de preaviz sunt obligata sa vin la serviciu zilnic 8 ore sau 4 ore iar restul de 4 ore se presupune ca imi caut serviciu.Ce prevede Legea somajului?
Discuție fisa postului
daca nu sunt de acord cu anumite puncte din fisă , pot sa le refuz ? sau cum se poate contesta? multumesc
Discuție gestiune
poti numi un gestionar fara acordul său? în legea 22/69 nu scrie nimic despre acest lucru .stiti careva? .multumesc