avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestiune

poti numi un gestionar fara acordul său? în legea 22/69 nu scrie nimic despre acest lucru .stiti careva? .multumesc
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 00:25, 4 Februarie 2010
nu cred.
Nu se poate numi un gestionar fara acordul acestuia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie gestiune mihaibocancea mihaibocancea Stiu ca s a mai pus aceasta intrebare pe undeva pe forum insa nu am inteles concret cum sta treaba.Sint angajat ca si conducator troleibuz in cadrul regiei ... (vezi toată discuția)
Legislatie gestionari Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Buna ziua. Vreau sa va stiu parerile despre legislatia gestionarilor.In prezent exista inca neabrogat doua legi privind activitatea gestionarilor. Legea ... (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala otto2007 otto2007 Buna ziua, In conditiile in care in fisa postului salariatul are obligatia :\" de a duce la indeplinire orice dispozitie venita din partea organelor ierarhic ... (vezi toată discuția)