avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate DjMarinik

Activitate DjMarinik

Buna seara am o intrebare care ne framanta si mai mult in 2011, taxa de poluare pentru masinile sh importate in 2011 dupa 1 februarie din state membre ale uniunii se mai poate recupera?

Buna seara am o intrebare care ne framanta si mai mult in 2011, taxa de poluare pentru masinile sh importate in 2011 dupa 1 februarie din state membre ale uniunii se mai poate recupera?
Răspuns la discuția afacere
Buna Ziua, daca nu postez unde trebuie imi cer scuze dar acest subiect mi sa parut cel mai potrivit.Daca vreau sa incep o afacere cum pot obtine fonduri pentru asa ceva,ce criterii trebuie sa indeplinesc, mentionez ca vreau sa-mi fac o pescarie in mediu rural.Eu inca nu am deschis o firma sau ceva de genu si in momentul de fata am doar terenul necesar.
Răspuns la discuția Denunt la DNA
Va multumesc tuturor celor care m-au ajutat si va anunt ca sa terminat.acolo am dat de o procuroare de treaba care ne-a sfatuit sa renuntam si pana la urma totul a iesit bine.Va multumesc!!
Intradevar sunr chemat la Parchet nu la tribunal dar daca nu am mai trecut prin asa ceva nu prea stiu cum sta treaba.Va multumesc frumos!
Dar eu totusi sunt chemat ca martor si pe site-ul ala nu am dat date personale decat numele si adresa si nu am cerut sa fie chemat in instanta eu doar am intrebat ce sa fac.
Discuție Denunt la DNA
Nu stiu daca mai sus exista acest topic sau unu care sa contina asa ceva dar acum cateva luni am inregistrat pe site-ul de la DNA o plangere impotriva profesorului meu de matematica care a fost trimisa la tribunalul orasului de care apartin si nu stiu sigur ce sa fac deoarece nu am mai trecut prin asa ceva iar luni 08.02.2010 sunt chemata la tribunal in calitate de martor si cred ca eu sunt singurul,mi-e frica sa nu patesc ceva.Mentionez ca ce am spus eu pe site-ul celor de la DNA este adevarat doar ca nu am dovezi decat daca cei care i-au dat bani marturisesc.Ce ma sfatuiti?