pentru inceput vreau sa specific faptul ca imi doresc sa deschid o afacere , daca se poate numi asa, vreau sa deschid un salon de cosmetica , manichiura , coafiura si as vrea sa stiu ce posibilitati as avea sa primesc fonduri in vederea deschiderii , ce pasi trebuie sa intreprind si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a le primi multumesc
depinde. daca sunteti constituit deja intr-o forma juridica sau nu , daca intentionati sa dezvoltati afacerea in mediu rural sau urban , sunt mai multe considerente.
Buna Ziua, daca nu postez unde trebuie imi cer scuze dar acest subiect mi sa parut cel mai potrivit.Daca vreau sa incep o afacere cum pot obtine fonduri pentru asa ceva,ce criterii trebuie sa indeplinesc, mentionez ca vreau sa-mi fac o pescarie in mediu rural.Eu inca nu am deschis o firma sau ceva de genu si in momentul de fata am doar terenul necesar.
Fonduri europene
dana1isa
buna ziua ...sunt cofetar de meserie si mi-asi dori sa-mi deschid propria mea cofetarie dar nu am posibilitati financiare si ma intrebam daca se poate sa fac ... (vezi toată discuția)