avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Activitate cipdy

Activitate cipdy

am inteles bine oare?...daca nu vrea sa plateasca de buna voie ,trebuie sa astept sa curga un termen de 3 ani de la hotararea instantei pana sa merg la executor?
Buna ziua Tuturor!!
In urma unui proces pt Dezbaterea mostenirii am primit ca si mostenitor, o sulta in bani si 2 loturi de teren...imi poate spune cineva cum pot intra in posesia lor ,procesul fiind incheiat cu hotarare definitiva si irevocabila?
Multumesc si o zi buna !
Buna seara !
la ce sume cu titlu de cheltuieli de judecata ar trebui sa ma astept din partea unui avocat pt o succesiune ?...mostenirea o constituie o casa batraneasca cu curte si gradina evaluata la aproximativ 7mii euro si alte doua terenuri evaluate la aprox 2000euro....sunt 6 mostenitori si o parte din noi suntem reprezentati de un avocat angajat de unul dintre mostenitori....
am inteles Multumesc frumos pt raspuns
....expertiza cu lotizarea terenului nu a ajuns infata judecatorilor inca...ideea e ca eu nu pot sa nu fiu de acord cu "imparteala asta" inainte de termenul stabilit de instanta?...nu imi arata nimeni inainte acea schita si eu sa nu fiu de acord cu ea?...sau totul decurge de acum cum au hotarat aceste rude si eu nu am alta cale decat sa conteat decizia lor in termenul stabilit dupa termen?
Dezbatere mostenire in instanta... succesiune
Ma ajuta cineva si pe mine daca va rog frumos ?
Speta e urmatoarea...o dezbatere de mostenire in instanta...suntem mai multe rude care ne batem pe un petic de pamant....o parte din membrii familiei nu au fost de acord la inceput de aceea s a mers in instanta...si un grup majoritar am angajat un avocat care sa ne reprezinte...dupa 3ani de procese,se are ca ajungem la un capat si se pare ca toata lumea a fost multumita mai putin eu. desi la inceput totul parea in regula...fiecare si a exprimat dorinta si se parea ca in ultima vreme toata lumea primea ce isi dorea,inclusiv eu...pana astazi cand am vazut lotizarea respectivului teren si observ ca eu sunt singurul care nu va primi ceea ce am discutat cu restul rudelor...si bineinteles ca nu sunt de acord cu o fasie de teren in fundul gradinii....Schita de lotizare inca nu a ajuns la instanta,termenul fiind in aprilie....ce metode am sa ma opun pana atunci ?...avand in vedere ca nu am fost informat de nimeni despre acest lucu...ci doar am prins o discutie intre rude care puneau tara la cale.
Multumesc
Ok Multumesc....doar ca tot nu sunt lamurit pe deplin....deci pot apela la o firma ce ofera gazduire sediu social din Bucuresti, de exemplu si sa imi deschid SRL in P.Neamt?.
..ce fac cu documentatia?....pot beneficia de gazduire mai mult de un an la aceeasi firma?...Multumesc inca odata
Buna Seara !
Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de inchiriere pt sedii sociale firme.
Intrebarea mea ar fi : daca eu am domiciliul in Piatra Neamt ,pot folosi un sediu social din alt judet pt a infiinta un SRL?...si daca da, toate actele vor trebui intocmite in acel judet?...eu desfasurandu mi activitatea in Piatra Neamt....
Multumesc pt rabdare !
Discuție Tutun neaccizat
Am achizitionat si eu ca si alte zeci de mii de romani ,tutun la kg de pe net pt consum propriu si acum aflu ca e o treaba de dosar penal....ce metode de contestare sunt in caz de acuzatie...este vb d3 art 452 litera h din codul fiscal
Ma invata cineva sa formulez o contestatie la un Proces Verbal ...va rog mult. Multumesc
Am luat o amenda de circulatie pt viteza...sunt absolut convins ca nu au proba pt 92km la ora si in plus au scris pe procesul verbal ca pot plati jumatate din suma de 1450lei in termen de 15zile respectiv 652.5lei...deci matematica celui care a scris e de râs...