avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate valentin1988

Activitate valentin1988

Răspuns la discuția suspendare permis
si pana vine acasa permisul banuiesc ca ramane la mine...Va intreb foaia care am primit-o de la politie spune ca trebuie sa predau permisul 5 zile dupa ce s-a dat sentinta. (adica ar trebui sa ma interesez eu care este sentinta si sa predau permisul nu sa astept sa imi vina acasa)
Răspuns la discuția suspendare permis
15 zile de la hotarare sau trebuie sa primesc acasa hotararea si dupa sa fac recurs in termen de 15 zile?
Buna ziua!
Am proces pe 20, luna aceasta pentru suspendarea permisului.Daca nu ma prezint exista vreo sansa sa se suspende procesul? Daca il pierd pot face recurs?
Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere sub pretext ca am depasit linia continua, fapt ce a fost si filmat. Fapta s-a intamplat in jurul orei 18.00 era noapte si nu prea se vedea linia contiuna. Pe procesul verbal aparea si un martor si din cate stiu al doilea politist nu are voie sa fie martor. As vrea sa dau in instanta hotararea macar pentru a amana deoarece am nevoie de permis.
Care sunt sansele de a castiga un astfel de proces?
Am nevoie de un avocat sau pot face cererea de anulare si singur si cum ar trebui facuta? Multumesc anticipat!
ideea este ca imi trebuie pentru fiecare durata de pastrare...
Buna ziua! as vrea si eu sa stiu care este durata de pastrare in arhiva a documentelor: NIR,contract de munca, autorizatii personal, autorizatii laborator, diplome, instruiri, buletine de verificare, certificate de etalonare, contracte aprovizioanare , contracte verificari metrologice. Mutumesc anticipat!
Va multumesc pentru raspunsul promt acordat.
Totusi pornind de la premiza ca aceasta aplicatie nu e tocmai legala, cat de grave ar putea fi repercusiunile legale in cazul in care o ''victima'' a acestui serviciu face o plangere (penala sau civila)?
Va multumesc!
Care ar fi consecintele suportate de administratorul site-ului in cazul unei plangeri civile, administrative sau penale dupa caz?
Specificarea pe site a faptului ca administratorul site-ului nu e responsabil de modul in care utilizatorii folosesc serviciul de trimitere de sms-uri cu identitate falsa, ma exonereaza de orice repercursiuni legale?
Va multumesc anticipat.

buna ziua! vreau sa fac si eu un site de fake sms(poti sa trimiti sms oricui de la oricine, avand posibilitatea de a alege numele sau numarul de telefon ce va fi afisat pe telefonul celui care il primeste). care sunt consecintele in cazul in care o persoana ce primeste un astfel de sms fals se plange de acest fapt autoritatilor competente? va multumesc anticipat