avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin777

Activitate Sorin777

Va multumesc mult!!!
Am ajuns sa cred ca traim intr-o lume necivilizata unde majoritatea oamenilor sunt oameni rai , ce sa mai vorbim de stiita , carte , studii etc daca unii nu au nici macar cei 7 ani de acasa care nu stiu ce inseamna sa respecti dar mai ales sa ajuti pe cineva , sa traim in conditii civilizate.
Asa ca o informare, dupa ce cainele l-a muscat , dupa ce s-a sunat la 112 , mama soacra a mers la respectivul vecin si i-a spus , " inchide cainii ca l-a muscat f tare pe sotul meu ", el a raspuns mirat " Da ? " si a plekat nici macar nu a fost sa vada ce are sau sa il intrebe " Ai nevoie de ajutor , cat de tare l-a muscat ? "
Dupa ce am anuntat politia ...pe la jumatatea zilei a fost la spital sa il vada pe tatal meu socru cu o sticla de apa minerala .
Nici nu am cuvinte si nici nu stim la ce sa ne asteptam de la un asemenea om .

Nu stiu cum as putea sa procedez ptr ca nu imi doresc sa ii fac rau vecinului dar vreau sa inteleaga ca a gresit grav si trebuie sa plateasca aceste cheltuieli suportate pana in prezent de noi , ce sa mai spun de cele morale ....

.....Si ma gandesc daca se intampla mai rau ?? daca il musca de gat sau de fata "Doamne Fereste".

.... Nu stiu cum as putea sa procedez sa il aduc pe drumul cel bun , sau poate niciodata, daca prostia si inconstienta lui persista .

Buna Ziua !!!
As avea nevoie de ajutorul d-voastra , sugestii , opinii ...etc. in legatura cu un caz de muscatura f urata de caine. Este vorba despre tatal meu (socru), Acum 2 zile pe proprietatea lui ,dimineata la 06.30 a iesit din casa deplasandu-se spre toaleta din spatele gradinei. Mentionez ca locuinta este unde "la tara" iar toaleta este in spatele gradinii.
Vecinul are 2 caini de talie mare, de rasa ciobanesc caucazian, gardul despartitr din spatele gradinii are cca 1 m jumate. Mama soacra a mai vazut cainii sarind si omorand 2 gaini, a anuntat vecinul care nu a luat nici o masura dimpotriva acesta intorcandui spatele. Ne-am gandit sa anuntam politia dar tot atunci cu gandul sa nu creada vecinul ca vrem sa ii facem rau sau ca avem ceva cu animalele si poate o sa ia masuri, am renuntat la acest gand.
Acum 2 zile s-a produs inevitabilul incident, tatal meu socru deplasandu-se spre toaleta s-a trezit in gradina cu cainii vecinului, cainii au sarit pe el si i-au sfasiat muschiul din zona humerus al bratului stang. Are vreo 3 sau 4 plagi mai mici si o plaga extrem de mare si foarte adanca. am sunat imediat la 112 , ne-am deplasat si noi imediat la spital sa il ajutam, dpdv moral ...financiar ..etc. Mentionez ca acasa era doar mama soacra care nu a vazut incidentul doar cand tatal s-a intors si l-a vazut plin de sange. La spital el mi-a povestit ca a tipat dar nu l-a auzit nimeni, doar s-a intors repede in casa tremurand de frica si plin de sange.
In prezent se afla in spital sub observatie.
Binenteles ca am facut reclamatie la politie , am stat de vorba cu politia care ne-a prezentat un articol din dintr-o lege , ne-a spus ca vor amenda proprietarul dar mai mult de atat nu au ce sa ii faca, restul doar in instanta civila.
As vrea un ajutor de la d-voastra in privinta unor sugestii, opinii al unor specialisti ca dumneavoastra.
Cum ar trebui sa procedam mai departe, in sensul ca in primul rand ne este frica sa mai mergem in gradina si speram sa nu se mai intample un asemenea incident, in al doilea rand cu ramane cu cheltuielile de spitalizare, medicamente ...etc, mentionez ca nu vreau sa trag de toti banii omului dar inconstienta sau prostia asta trebuie so plateasca cineva si nici nu imi doresc sa se mai intample asa ceva vreodata.
Vreau sa va spun ca acesti caini i-am vazut pe drum intr-o seara , un alt vecin dintr-o masina claxona ptr ca s-a speriat iar de la un vecin cu vreo 2 case mai incolo iesea o mamica cu 2 copii de mana , noroc de vecinul cu masina care i-au atentionat.
Sunt un iubitor de animale si as vrea sa mentionez un alt lucru , acelasi caine de talie mare il au si socrii mei dar nu s-a intamplat vreun incident de felul , are cusca inalta iar cand ii da drumul sta sub supraveghere iar din cauza sperieturii neavand nicio vina cainele nostru suntem hotarati sa il dam.
Sper ca informatiile v-au fost de folos si va rog frumos as avea nevoie de opinia specialistului.
Va Multumesc !!!
Va multumesc !!!
Daca se face la notar , nu este valabila doar legalizarea de acolo ?
Spuneti-mi va rog , pentru a trimite un act notarial din Spania pentru o intelegere de partaj , procura cu imputernicire , ar trebui neaparat apostila de la Haga , sau acest act este valabil si daca este facut la un notariat in Spania si legalizat . Va multumesc !!! As avea nevoie urgent de un raspuns
Apartamentul este luat jumatate printr-un credit la banca si jumatate din contributia proprie, bani primiti de la parintii mei luati dintr-o mostenire a lor. Ea a fost trecuta in actele de ipoteca si cele de credit , ca sotie ( coplatitor nu avea cum pentru ca la momentul acela nu avea loc de munca, iar coplatitor a fost trecuta mama mea ). Fosta sotie si nici eu , nu vrem sa ajungem la un partaj sau sa ne judecam , ea este corecta si nu vrea sa ajungem la un partaj. Eu vreau sa o scot din actele de ipoteca . Nu stiu ce fel de act mi-ar trebui de la ea. Momentan este in strainatate si trebuie sa il faca acolo sa mi-l trimita . Cum ar trebui sa procedam ???
Fosata sotie este in strainatate si vrea sa-mi trimita un act facut prin notariat acolo precum ca imi cedeaza mie apartamentul, stie ca nu a contribuit cu nimik la el si nu vrea sa ajungem sa ne judecam, Va rog spuneti-mi ce fel de act trebuie sa imi trimita de acolo? ce trebuie sa contina ? daca ii va trebui o stampila de la Haga ? si daca se poate, cam cat m-ar costa ???
Va multumesc !!!
Va rog daca se poate un ajutor . Am divortat de sotia mea anul trecut. Avem un apartament achizitionat pe un credit bancar , doar jumatate din bani de la banca , jumatate i-am primit de la parintii mei. Ea a fost trecuta in acte ...si in cele notariale si cele legate de credit dar figurand doar ca sotie. In prezent este plekata in strainatate. Am vorbit cu ea la telefon si nu are pretentii la nimik ..stie ca nu a contribuit cu nimik. Vreau sa fac o refinantare la banca si trebuie sa o scot din acte. A spus ca imi face in strainatate un act prin notariat si mil trimite.
As vrea sa stiu, daca se poate ce anume ar trebui sa contina acel act ? Ce este foarte important ?
In Hotararea de divort am cerut sa-si schimbe numele , din cate am inteles inca nu si l-a schimbat, ar fi o problema daca face acel act pe acelasi nume ca al meu ??
Va Multumesc !!!
Răspuns la discuția Mita - DNA
Acum 2 ani am facut o reclamatie la Protectia Consumatorului pe site , despre o societate comerciala (un magazin ) aflat in incinta ( in curtea unei scoli ) care vindeau alcool si tigari , am vazut ca vindeau si la copii mici , mi-am dat nr de tel si numele , ca asa cereau pe site ( * campuri obligatorii ). Peste 1 saptamana m-au sunat sa-mi spuna ca ei se afla in incinta magazinului si nu au vazut bauturi alcoolice si tigari pe rafturi si le-au atras atentia, dar si acum se vinde in magazin bauturi alcoolice si tigari la copii, stau si la vedere , pe rafturi .A doua zi am primit si un mesaj de la un nr. de tel, un mesaj de amenintare la adresa mea si familiei mele . Din cate am aflat patronul este fratele unei persoane importante din Politie . Nu am realizat nimik si imi este si frica . Imi pare rau , nu stiu cum ne putem schimba ...Asta e Romania !!!
Răspuns la discuția Partaj
Sigur ca am cu ce dovedi si voi dovedi . Sper sa fie bine . Va Multumesc !!!