avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate nelu72

Activitate nelu72

Sotul meu defunct si fratele lui disparut de cca 20 de ani sunt mostenitori legali ai casei parintesti.
Eu impreuna cu sotul meu,am fost casatorita legitim si avem impreuna 23 de ani de casnicie timp in care s-au nascut cei doi copii ai nostri.
Intrebarea este:-am eu vreun drept la mostenire sau cum pot declara cealalta parte mostenitoare disparuta?
Doresc sa fac succesiunea intrucat sotul a decedat.Ce acte imi trebuiesc si cine este de fapt mostenitor de drept?
Sotul defunct nu mai are alti frati in afara celui disparut care era si cu un handicap grav.Acesta a fost dat disparut de cca 20 de ani.

Editat de moderator simonette12- motiv:copiat continut mesaj consecutiv in locul mesajului initial care continea doar cuvantul succesiune.

Răspuns la discuția Divort cu copii minori
nu vorbeste cu mine
daca eu as pleca ce risc?
Răspuns la discuția Divort cu copii minori
eu as dori doar sa isi indeplineasca obligatiile materne ca sa zic asa,nu a fost obligata de instanta insa cred ca are si ea responsabilitati ca si ,,mama''
daca as putea sa cresc copiii singur as face-o insa nu pot.vreau doar sa fie obligata sa revina alaturi de cei doi copii mai mici macar,ceilalti mi-au fost incredintati spre crestere si educatie prin sentinta de divort care a ramas definitiva
daca lucreaza in alta tara fara forme legale , ce pot sa fac?vreau sa obtin un ordin judecatoresc de a-i interzice sa mai vina la vechiul domiciliu comun,deoarece aceasta nu contribuie cu nimic la cresterea si educatia minorilor
as dori sa stiu si eu cum pot obliga mama copiilor mei minori sa revina in tara pentru a se ocupa de cresterea si educarea celor doi copii minori ai nostri,tinand cont ca eu mai am incredintati 2 copii spre crestere si educare dupa divortul pronuntat aceasta sustraganduse de la obligatiile parentale,precizez ca in urma convietuirii,intre noi au rezultat 4 copii,doi in timpul casatoriei,doi dupa divort
acum toti acesti copii sunt cu mine,eu sunt singur,cu munca si cu cresterea si educarea acestora,ce sa nai fac daca ea refuza sa vina sa se ingrijeasca de cei mai mici care au varste cuprinse de 5 si respectiv 8 ani?
as dori sa stiu daca pot si am sanse de a contesta un proces verbal de contraventie
in termen , daca amenda a fost data pentru ca am condus un autoturism neechipat cu cauciucuri de iarna pe puntea spate adica am avut cauciucuri de iarna pe fata dar pe spate nu,si daca pot soliucita instantei transformarea amenzii in avertisment.mentionez ca am avut un accident in urma caruia nu au existat victime in schimb masina personala in urma derapajului a plonjat in sant.am fost sanctionat cu 15 puncte amenda si suma de 1050 ron. mentionez ca masina cat si permisul de conducere , imi asigurau un minim mjloc de existenta .vreau sa stiu daca am vreo sansa de reusita si sa ma indrumati cum sa procedez .va multumesc
va multumesc
Răspuns la discuția abuz de incredere
daca ii inregistrez in timp ce le solicit sa-mi returneze datoria am vreo sansa pt a folosi inregistrarile in instanta?
Răspuns la discuția abuz de incredere
am inteles si va multumesc pentru raspuns
daca am avut suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 zile incepand din 3 ian. 2012 can si de unde pot ridica permisul deoarece acesta mi-a fost luat pe raza oras brasov si eu locuiesc in petrosani
am dat imprumut finilor mei suma de 600 ron cu 3 luni in urma.am fost asigurat de catre acestia ca imi vor restitui suma in cel mult 1 luna(30 de zile).au trecut trei luni si se fac ca "ploua".am martori cand le-am dat banii.ajutati-ma , ce sa fac ?