avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate cmary

Activitate cmary

Buna ziua. La arestarea in Germania a unui cetatean roman se verifica cazierul din tara? Perioada de incercare a unei pedepse cu suspendare expira in 2016. Daca se ajunge la condamnare in Germania se ia in calcul si pedeapsa ramasa neexecutata din Romania? In Romania ce risca daca este condamnat in Germania? Arestarea este pentru cumparaturi cu carduri false. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Uzufruct viager
Multumesc pentru raspuns .In cazul acesta va rog sa-mi spuneti impozitul casei cine are obligatia sa-l plateasca ?Fiica mea poate locui acolo , poate inchiria sau doar uzufructuarul are aceste drepturi?
Discuție Uzufruct viager
Bună ziua!!! Vă rog mult să-mi dați un răspuns!! i Fiica mea este proprietarul unui apartament cu clauză de uzufruct viager în favoarea soțului mamei mele, aceasta fiind decedată. El locuiește singur în apartament după decesul mamei mele. Doresc să știu ce înseamnă că poate cesiona dreptul de uzufruct în favoarea altei persoane(poate să cesioneze fiicei lui)? Poate să închirieze apartamentul fără acordul fiicei mele? După decesul lui are fiica lui vreun drept urmare decesului? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
In cazul unui divort mostenirea sotiei intra la partaj ?
Daca tatal are o problema si se opune ce e de facut deoarece sotia este f. bolnava. Testamentul sotiei in favoarea fiului rezolva ceva ?
Ce ar trebui sa faca acestea , ca fiului sa-i revina toate bunurile mostenite de mama si bunica .? Multumesc
Intr-un certificat de mostenitor sunt doua persoane :sotia decedatului si fiica acestora (casatorita ). Daca fiica decedeaza in timpul casatoriei din care a rezultat un fiu sotul are dreptul la mostenirea pe care a dobandit-o sotia sau numai fiul ? Cui ii revine mostenirea ,batrana fiind in viata ? Va multumesc anticipat !




Nu cred ca ati inteles problema mea. Am intrebat daca tv poate difuza la nesfarsit emisiunea?Daca au filmat cand a veau 18 ani vor fi pe tv si la 40 ?Si eu vreau daca se poate o parere a unui avocat nu a unei persoane care jigneste de parca ar fi partea adversa.Cu parere de rau sunteti pe langa subiect.
Nu am relatat eu corect sau nu ati inteles bine dvs Copiii erau adolescenti, nu minori deci peste 18 ani iar parintii nu au semnat nimic . Copiii nu au primit nici un leu si nici nu au semnat nimic. Faptul ca tv a intrat in casa ii da dreptul sa difuzeze pe viata emisiunea si sa ii expuna pe ei fara acordul lor ? Este vorba de o emisiune filmata in 2007 .De atunci se difuzeaza an de an.