avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate puiugalben

Activitate puiugalben

#-o#-o#-oLocuiesc intr-un imobil la etajul I.
De doua luni s-a descis o carciuma la parter sub mine cu un program devastator pana la orele 2:00 dimineata.
Am incercat sa stau de vorba cu asa numitul patron incerand sa ii explic ca doresc sa rezolv problema pe cale amiabila si conform Legei 61/1991 actualizata art 29
29) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice situate in imobile cu destinatia de locuinte sau in imediata vecinatate a acestora;
Ce am de facut ca nu vreau sa apelez la Jandarmeirie ca ma gandesc ca imi taie cauciucurile la masina sau mai stiu eu de ce e in stare sau pe cine cunoaste atata timp cat este cautat de camatari.
!?
Răspuns la discuția Impozite, taxe, contracte civile
Am rezolvat cu fisa. Nu mai aveam nici macar una de model, dar am facut-o.
Cat despre finante, declaratii si impozite ce ziceti macar luna asta scapam? Avem vr-o sansa sau e publicat noul cod? Nu stiu e promulgat? Am aflat ca sunt totusi niste norme metodologice pe care le caut su nu dau de ele, dar umbla vorba ca nu ar fi coerente, exacte, etc.
Incep sa imi fac griji ca mai este putin timp pana pe 25 ale lunii.
Buna ziua
1. Mi s-a stricat calculatorul si nu mai am mai nimic pe cel nou aveti cumva un model pentru FISA DE CONT OPERATIUNI DIVERSE?
2. Stiti ce declaratii si ce cote trebuie sa platim de luna asta pentru contractele de prestri servicii ca cei de aici de la finante nu prea sunt nici ei lamuriti si siguri?
Răspuns la discuția constructii fara autorizare
La primarie trebuie sa ceri certificat de urbanism si autorizatie de construire apoi un proiect efectuat de un conductor arhitect sau arhitect (in functie de ceea ce este construit), adica c. arh. sau arh. sa faca proiectul dupa ceea ce este in fapt pe teren.
Răspuns la discuția Onorariu avocat

Maine am procesul asa ca o sa va tin la curent

Ps Probabil am studii si eu de specialitate din moment ce am facut singura intampinarea ... .
Răspuns la discuția Onorariu avocat
Oricum va multumesc am facut-o singura si aceasta intampinate
Răspuns la discuția Onorariu avocat
Avocat salabut dintr-un municipiu mic de judet din Oltenia (are oficii si cabinetul acasa) clientul .....
Răspuns la discuția Onorariu avocat
In numele paratului pentru o granituire si a mai facut si o cerere reconventionapa ptr. despagubiri de gard unde suma este de 820 lei si se imparte intre paratul reclamant si reclamantul parat
Care este onorariul pe care il percepe un avocat decat sa conceapa o intampinare?
Răspuns la discuția Fisa postului :
In acest moment daca ai da firma in judecata si anume direct la instanta competenta - Tribunal - ar anula aceste sanctiuni despre care vorbesti tu ca le-ai primit.