avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozite, taxe, contracte civile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozite, taxe, contracte civile

Buna ziua
1. Mi s-a stricat calculatorul si nu mai am mai nimic pe cel nou aveti cumva un model pentru FISA DE CONT OPERATIUNI DIVERSE?
2. Stiti ce declaratii si ce cote trebuie sa platim de luna asta pentru contractele de prestri servicii ca cei de aici de la finante nu prea sunt nici ei lamuriti si siguri?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 03:30, 23 August 2010
Nici noi nu suntem lamuriti. Asteptam vesti de la finante.
Ce faceti cu fisa de cont?
Am rezolvat cu fisa. Nu mai aveam nici macar una de model, dar am facut-o.
Cat despre finante, declaratii si impozite ce ziceti macar luna asta scapam? Avem vr-o sansa sau e publicat noul cod? Nu stiu e promulgat? Am aflat ca sunt totusi niste norme metodologice pe care le caut su nu dau de ele, dar umbla vorba ca nu ar fi coerente, exacte, etc.
Incep sa imi fac griji ca mai este putin timp pana pe 25 ale lunii.
Cand mergeti cu declaratia 100 la sectia financiara intrebati acolo daca mai trebuie de platit vreo taxa, vreo contributie ceva..... Ca am ajuns, cu haosul asta de neinteles si pentru specialisti, sa ne luam dupa zvonuri, nu dupa legi clare.
Daca aflati ceva de la sursa, poate reveniti si ne spuneti si noua cum e la sectia Dv.
Ca am ajuns sa umblam pe bajbaite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de depunerea declaratiilor dupa noua ordonanta Leeloo30 Leeloo30 Buna ziua. Sunt noua pe forum. Bineinteles, am o problema si sper sa ma lumineze cineva. Sunt traducator autorizat, inregistrat la Finante (am CIF) , ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni cod rutier 2013 ContSters144699 ContSters144699 In decembrie 2013 ,in trafic,urmare a unei manevre gresite a conducatoarei unei masini de teren,inregistrata in provincie si in care nu am avut nici ... (vezi toată discuția)