avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate Crauciuc

Activitate Crauciuc

Da insa nu doreste sa faca acest lucru si ne obliga pur si simplu sa platim suma de150 ron,ceea ce insumeaza pe cele doua scari 12000 ron,specificand ca acesti bani ii foloseste pentru obtinerea autorizatiei de constructie,insa aceasta reprezinta contravaloarea amenzii.
Da si am apelat la toate Serviciile locale cu petitii deoarece patronul este un influent om de afaceri.
Doresc sa stiu daca este legal sa se instaleze un numar de 6 centrale termice sub apartamentul in care locuiesc si care de aproape 10 ani produc un zgomot infernal...
La parterul blocului functioneaza o firma care nu a cerut aprobarea nimanui sa faca acest lucru...
Cum pot sa scap de aceasta problema grava?
Va multumesc pentru raspunsurile pe care le voi obtine pe aceasta cale.
Am o rugaminte la dvs.daca ma poate ajuta cineva.
Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari si s-a facut izolarea termica cu 2 firme diferite,una autorizata si alta nu.
Eu impreuna cu alte 9 apartamente am facut cu firma autorizata,insa ne-am trezit ca cei de la Asociatiea de proprietari de care apartinem ne-a trecut la intretinere,inclusa in ea, suma de 150 /ap.deoarece firma neautorizata a fost amendata.
Ce putem face in acest caz?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile acordate.
VA MULTUMESC PENTRU LAMURIRI!
Copilul meu a fost cu prietena lui ,fiind ajunul Craciunului,cu mai multi asa zisi prieteni,dupa care s-a intamplat nu stiu ce dar copilul meu nu mai este printre noi.Prietena nu a sunat acasa dar si-a chemat tatal vitreg iar variantele pe care le-a spus,au fost diferite.Adica la 5 oameni diferiti a spus o alta varianta.Declaratia ei a fost luata la 4 zile de la intamplarea petrecuta pe 25 XII 2011,adica pe data de 29 XII 2011...Tatalui vitreg nu i s-a luat nicio declaratie...Telefonul nu s-a gasit iar cheile baiatului meu de la casa impreuna cu cartela au fost intacte...Cei de la tf au venit si au incercat cheile de la aparamentul nostru...Ea s-a pus pe facebook in loc sa ne anunte de tragedie...ea a sunat la 112,deci a fost acolo...
Va rog sa imi explicati pe intelesul unui om simplu ce inseamna explicit acest lucru.
Va multumesc!
Va multumesc pentru sfaturi si pentru gandurile dvs bune.
Va doresc sanatate!
Prima plangere am facut-o pe data de 13 mai 2012,cand s-a intamplat prima oara,la sectia de care apartin,iar el si-a luat angajamentul ca nu se va ma intampla,dar pe data de 28 iulie 2012 a facut acelasi lucru ca si prima data.
Va multumec!