Am o rugaminte la dvs.daca ma poate ajuta cineva.
Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari si s-a facut izolarea termica cu 2 firme diferite,una autorizata si alta nu.
Eu impreuna cu alte 9 apartamente am facut cu firma autorizata,insa ne-am trezit ca cei de la Asociatiea de proprietari de care apartinem ne-a trecut la intretinere,inclusa in ea, suma de 150 /ap.deoarece firma neautorizata a fost amendata.
Ce putem face in acest caz?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile acordate.
Este o situatie pe care o poate solutiona reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Este o problema delicata deoarece sanctiunea a fost dispusa de catre autoritati impotriva beneficiarului asociatie de proprietari
In conditiile in care presedintele este responsabil si doreste sa constientizeze ca responsabilitatea apartine unei singure scari care a beneficiat de contractul cu firma neautorizata,legal ar fi ca presedintele de asociatie sa repartizeze si sa recupeeze c/v amenda strict de la proprietarii de la scara respectiva
Da insa nu doreste sa faca acest lucru si ne obliga pur si simplu sa platim suma de150 ron,ceea ce insumeaza pe cele doua scari 12000 ron,specificand ca acesti bani ii foloseste pentru obtinerea autorizatiei de constructie,insa aceasta reprezinta contravaloarea amenzii.
Nu am inteles cum e cu amenda.
O firma autorizata sau neautorizata a primit o amenda, dar pentru ce a primit amenda!?
Ce legatura are faptul ca firma nu si-a depus bilantul, a lasat masina in mijlocul strazii, a facut evaziune... cu beneficiarii sai printre care este si asociatia dumneavoastra!?#-o
Reparatie fatada
odishor
Buna ziua
revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare:
apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)
Despre izolare
g_p
Am un vecin care s-a hotarat sa cheme o firma si sa se apuce sa izoleze scara pe exterior. Nu a facut nici un fel de sedinta (asociatia nu este implicata in ... (vezi toată discuția)