avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate lex_ethonor

Activitate lex_ethonor

Discuție Salariu
Buna ziua,am si eu o intrebare daca cineva poata sa ma ajuta!!l
Lucrez la o firma privata,de 2 ani in fiecare luna primesc 680 lei in mana dar fara fluturas de salariu iar cand ma duc in concediu de odihna pirmesc in mana 420 lei!!!Mentionez ca nici salriul minim nu este...care din cate stiu angajatorul este obligat sa platesca daca luvcrez daca sunt in concediu!!!daca cineva poata sa ma ajuta unde sa ma duc la cine sa fac plangere sau ce lege reglementeza slarrille macar la firma sa fac un pic galagie!!!
Inca u lucru este am cerut de la casa de pensii o adeverinta despre cotizatiile efectuate de firma si acolo asa apare ca numai la fiecare 2 luni este depus...asa ceva este ok???????
Multumesc anticipat si sper ca cineva da si un raspuns pentru mine!!!
I
Discuție salar de merit
Buna!Am si eu o intrebare su anume dupa noua grila de salarizare salariu de merit adica 15 % se incadreaza in salariu de baza adica 705 sau se adauga la aceasta suma,adica la 705?Multumesc anticipat pentru ajutor sper ca ma puteti ajuta
Discuție Salariu
Buna ziua vreau sa intreb si eu in legatura cu salariu?pana acum am avut salariu 600 pana in luna decembrie+spor de fidelitate 15%.In ianuarie au ridicat salariu minim la 705 confrom legii 330/2009 dar pe fluturas apare din ianuarie si salariu de merit incadrat in salariu de baza,in total 705 lei!Au procedat corect la calcularea salariului sau nu?
Discuție Mostenire
Buna ziua am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta!Am doua surori din prima casatorie dupa tata,iar eu sunt copilul din a doua casatorie,iar parintii au construit impreuna a casa particulara!Intrebare a mea este ca surorile au dreptul de a mosteni din casa,daca da ce cote parti revin fiecarei parti?Mentionez ca inca amandoua parinti traiesc!
Discuție salar
va rog sa ma ajutati si pentru mine:lucrez la directia judeteana de paza mures,si as vrea sa stiu la ce sporuri am dreptul dupa 3 ani de vechime in munca conform noului grile de salarizare!mentionez pana acum am primit numai salar merit!multumesc anticipat pentru ajutor!va doresc o zi buna:)