Buna ziua! Am depus la ghiseu declarația 112, am confirmarea pentru depunere, dar nu am verificat pe site. Acum, după ce am achiziționat o semnătura electronica si am intrat in dosarul fiscal, am constatat ca declarațiile din lunile ian, feb, mart, apr, mai, iun. 2012 nu apar ca fiind depuse, cred ca știu si de ce (coeficientul de risc pt. accidente munca nu a fost cel corect). Ce credeți ca as putea sa fac? Va multumesc!
Am fost platitor TVA pana pe data de 04 feb. 2012 inclusiv , cu raportare si plata trimestrial. Acum sunt microintreprindere , neplatitor TVA, perioada de raportare trimestru. Trebuia sa depun in Ianuarie declarația 094 pentru 2012? Va multumesc!
Sunt in perioada de preaviz. Din cauza unor probleme de sanatate de ieri sunt in concediu medical.Ce se intampla cu preavizul? Dar cu plata concediului medical? Va multumesc!
La calcularea indemnizatiei pentru concediu medical se ia in calcul si valoarea stimulentelor primite in decursul celor 6 luni? Daca da, in ce conditii? La stimulente se retine cota CCI de 0,85%? Va multumesc!
Am trecut la plata TVA lunar incepand cu 2009, pentru ca am depasit plafonul de 100 000 euro in 2008. Pot reveni la plata TVA trimestrial daca plafonul pe 2009 a fost mai mic de 100 000 euro?
Multumesc!