care sunt pasii de urmat pt a putea face o expertiza tehnica auto pt un autoturism,calitatea reparatiilor facute de dealerul autorizat lasa mult de dorit,desi am avut multe reveniri lucrarile sunt de toata jena, cei de la opc mi-au spus ca au
nevoie de o expertiza tehnica neutra pt a lua masuri!
am mai scris pe acest forum dar revin din nou cu o alta problema legata de fapt de prima problema :pe data de 21.12.2009 am dus masina mea intr-un service pt reparatii in urma unui accident, reparatii ce au durat pana la data de 10.03.2010 din diferite motive ale celor de la service ,iau masina pe 10.03 iar pe data de 19.03 se strica , merg la acelasi service si mi se spune ca nu s-a montat nu stiu ce piesa corect si ca va dura pana pe data de 30.03 pana o vor repara.Pe cale legala ce drepturi am? Ce le pot imputa celor de la service?
in acest caz trebuie anuntata politia in termen de 48 de ore,dar nu te speria, nu e nimic de speriat daca nu cumva sunt si victime ,caz in care se schimba datele problemei si i se va intocmi amicului tau dosar de cercetare penala.Daca ai polita casco ea acopera dauna si daca soferul a fost altul decat cel care este prop. masinii.