avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reparatii necorespunzatoare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reparatii necorespunzatoare

am mai scris pe acest forum dar revin din nou cu o alta problema legata de fapt de prima problema :pe data de 21.12.2009 am dus masina mea intr-un service pt reparatii in urma unui accident, reparatii ce au durat pana la data de 10.03.2010 din diferite motive ale celor de la service ,iau masina pe 10.03 iar pe data de 19.03 se strica , merg la acelasi service si mi se spune ca nu s-a montat nu stiu ce piesa corect si ca va dura pana pe data de 30.03 pana o vor repara.Pe cale legala ce drepturi am? Ce le pot imputa celor de la service?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:42, 25 Martie 2010
Daca prestatia este realizata in baza de documente legale ,va aflati in perioada de garantie.
Prestatorul urmand sa execute revenirea si inlocuirea componentelor fara a solicita sume financiare
Daca va solicita plata,sesizati oficial OPC si Garda Financiara
Solicitati documente care sa ateste motivul revenirii la unitatea respectiva
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui service auto Andreea Drugea Andreea Drugea Buna ziua! Detin o masina la care mi s-a stricat motorul. Mi-a fost inlocuit intr-un service auto cu altul sh, la care am primit o garantie de 1 an, cu ... (vezi toată discuția)
Probleme masina de spalat in garantie- arctic inger_albastru78 inger_albastru78 Am cumparat o masina de spalat Arctic in decembrie anul trecut . Inca de la prima spalare am observat ca aceea masina are un defect, un scartait. I-am sunat ... (vezi toată discuția)
Problemă service auto Sichigea123 Sichigea123 Bună ziua! Vă rog frumos sa ma ajutați cu problema pe care o întampin cu un service auto. Am avut un mic incident rutier, lovit fiind si pagubit de un ... (vezi toată discuția)