avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai74

Activitate Mihai74

Răspuns la discuția Strămutare hotar
Mulțumesc frumos!

Ionut.ion a scris:

Se poate darama acel gard....discutati cu un avocat, cu toate actele in fata.

Răspuns la discuția Strămutare hotar
Nu am făcut nici un fel de măsurătoare, acum doresc să fac ridicare topo și am văzut ca nu sunt aceleași cote ca în schița ce a stat la baza vânzării din 1995.Pe deasupra vecinul mai are și gard făcut din beton în timpul cât a stat terenul liber.

Ionut.ion a scris:

Doar in instanta, printr.o actiune de granituire.
Nu ati facut o masuratoare topo. la cumpararea terenului?

Am cumpărat de la o casa de insolventa o suprafață de teren, în schiță terenului este trecuta 40 metri deschidere la drum dar în realitate sunt 38, în timpul cât a stat fără stăpân vecinul a mutat hotarul. Am șansă să recuperez cei 2 metri pe lățime ocupați?
Buna ziua! Sunt parat intr-un proces civil ,iar judecatorul din ceea ce am propus in apararea mea,:sorry: nu a luat nimic in calcul,iar ca obiect de expertiza a dispus doar aflarea valorii prejudiciului considerat de catre reclamant,fara a fi interesat sa vada daca chiar presupusa fapta a mea se putea produce, copiind din plangerea facuta de reclamant cuvant cu cuvant tot ce solicita ei ca obiectiv al expertizei ,iar la ultimul termen mai si scrie in incheiere ca nu am fost prezent!#-o
O socieate comerciala construieste o ferma in extravilanul comunei, fara a scoate nici o autorizatie de constructie , iar primarul se face ca nu vede cu toate ca i sa atras atentia in nenumarate randuri de catre diversi consilieri locali! ce risca primarul? ce risca respectiva societate?
Am fost acuzat pe nedrept de o anumita fapta fara a o comite,in cauza au fost facuta plingere penala pentru distrugere dar au deschis si proces in civil cerindumi daune!In urma cercetarii penale sa constatat ca fapta nu a existat iar dosarul sa inchis! Ma ajuta solutia din dosarul penal in cel civil? pentru ca vad ca instanta nu a tinut cont de ea si nu a respins cauza, ci a mai desemnat si expert care ma citat pentru expertiza la sediul societatii care ma reclamat !o fi corect asa?:sorry:
Detin o suprafata cultivata cu grau in apropierea unei plantatii de vie,societatea care detine via a facut tratament cu erbicid total in vie pt starpirea buruienelor ,iar muncitorii din neglijenta au stropit si unii lastari, acum eu sunt acuzat de distrugere vitei de vie fara ca eu sa aplic vreun erbicid in cultura de grau,cum pot eu dovedi nevinovatia? ce expertize sa cer politiei sa efectueze?
Pot participa la o licitatie publica privind concesionarea unui teren daca sunt consilier local in cadrul consiliului local care organizeaza licitatia?#-o
In anul 2006 am intrerupt un abonament la orange iar de atunci nu am mai fost contactat de cineva de la orange. In urma cu vreo 3 saptamani ma contactat cei de la eos spunandumi ca am de platit 600 ron, dupa o discutie mai aprinsa cu ei le-am inchis telefonul,iar astazi mi-au trimis un plic prin care ma instiinteaza ca ma vor da in judecata si ma vor executa silit daca nu platesc in 5 zile. Ce pot face in cazul asta au vreo sansa? factura de la orange e datat noiembrie 2006 , multumesc