avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NUP imi e favorabil in civil?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

NUP imi e favorabil in civil?

Am fost acuzat pe nedrept de o anumita fapta fara a o comite,in cauza au fost facuta plingere penala pentru distrugere dar au deschis si proces in civil cerindumi daune!In urma cercetarii penale sa constatat ca fapta nu a existat iar dosarul sa inchis! Ma ajuta solutia din dosarul penal in cel civil? pentru ca vad ca instanta nu a tinut cont de ea si nu a respins cauza, ci a mai desemnat si expert care ma citat pentru expertiza la sediul societatii care ma reclamat !o fi corect asa?:sorry:
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 17:56, 8 Mai 2015
Penal se poate spune că s-a închis dar se merge pe acțiune civilă -răspundere civilă delictuală , motiv pt. care a fost solicitată expertiza - pentru . a se dovedi prejudiciul și a se stabili daunele.
Este corect!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unul din experti reclama pe recurent-reclamant ciorditu ciorditu Intaiul expert topometric, numit de instanta de fond s-a scuzat ca nu poate face evaluarea, care se cerea in partajul succesoral al ... (vezi toată discuția)
Daune morale ioananecula ioananecula Sotul meu a fost acuzat de IJJ Dimbovita si inaintata plingere prealabila la parchet, pentru :fals in declaratii: invocind ca nu a spus adevarul ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios danasencu danasencu Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)