avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate jeanking

Activitate jeanking

casa este pe numele meu,copii sunt majori,au loc de munca,i-mi fac fel de fel de probleme,nu ne mai intelegem.cum trebue sa procedez pentru a-i scoate din spatiu,si din casa..ce implicatii exista?vreau sa-mi traesc batranetele linistit.
nu vreau sa-l reclam decat ca nu cunoaste legea si ca a gresit (adica e prost)fara sa deschid dosar penal,pentru ca prostia nu e fapta penala,si sa recuperez paguba de la el plus daune morale pentru comportamentul neadcvat fata de mine
pot acuza un politist de necunoasterea legilor si drept urmare sa cer recuperarea pagubei si daune morale prin deschiderea unui proces civil?
am facut contract de vanzare cumparare,la o rulota de acte auto,in trei exemplare,cu semnatura,cu stampila firmei care a intogmit actele.
vreau sa ii dau in judecata pe politist si procuror pentru favorizarea infracorului,prin felul cum gestioneaza dosarul,sfidare si dispret la adresa mea si nu in ultimul rand slutia propusa.vrea sa le cer daune materiale si morale...va rog sa ma ajutati...sunt o persoana nevoiasa care nu isi poate permite un avocat.
nu,dar a pretins ca are procura de la propietarul din acte care ii da drept de vanzare,lucru neadevarat si fapta penala...
am facut acte de vanzare cumparare intr mine si persoana care a pretins ca are drept de vanzare asupra masinii.dar falsificarea seriilor de pe sasiu e fapta penala,ascunderea adevarului pentru a obtine foloase materiale pentru tine sau alta persoana iar este fapta prevazuta in codul penal....ce se intampla daca vand si eu masina mai departe asa cum este ?pot fi acuzat de ceva atata timp cat ceilalti care au facut asta nu au fost gasiti vinovati??
am cumparat o masina de la un intermediar care a pretins ca are procura de vanzare data de propietarul acesteia si nu avea decat o procura pentru a circula cu aceasta.colac peste pupaza masina are seriile de pe sasiu falsificate,lucru pe care l-am constatat cand am fost sa fac autentificarea la RAR....propietarul masinii a spus ca el nu a vandut masina ci ca a dat-o pentru a circula cu ea si mi-a dat o copie a procurii notariale intre acesta si cel care mi-a vandut masina.pentru ca eu nu pot folosi masina am cerut banii inapoi si pentru ca nu au vrut de buna vuie sa mi ii inapoieze i-am dat in judecata pe ambii pentru ca am fost inselat pentru propietarul din acte s-a dat NUP si pentru cel ce mi-a vandut masina s-a dat NUP.concluzia fiind ca a vinde o masina cu seriile de pe sasiu falsificate nu e fapta penala si nici faptul ca mi s-a vandut o masina asupra careia propietarul nu a dat decat o procura notariala de drept de circulatie si atat fara drept de vanzare nu e fapta penala...acum va intreb eu daca am platit masina altei persoane iar cu propietarul masinii nu am nici un act de vanzare cumparare...eu pot sa vand masina pentru a recupera macar o parte din bani???pentru ca oamenii legii adica politistii si procurorii au considerat ca totul este perfect legal,eu sunt sau nu prpietar cu drepturi depline asupra acestei masini?

am cumparat o masina cu seriile de identificare ,falsificate cu ajutorul politistilor de la rutiera...am depus plangere penala,iar dosarul a fost dat spre rezolvare celor care au fost complici la fals.acestia tergiverseaza cazul,pentru ca ei sau colegii lor sunt implicati.ce e de facut sa ajunga dosarul in instanta si eu sa imi gasesc dreptatea.
daca procurorul de serviciu nu este obligat sa dea informatiile de care am nevoie....de ce am fost indrumat in audienta la el...si nu la altcineva competent,ca doar nu m-am dus in plimbare la parchet,ci pentru niste informatii despre dosar..DACA ASTA E ORGANIZAREA IN CADRUL PARCHETULUI SA STAI DE VORBA CU OAMENI CARE POT SA ITI RASPUNDA SAU NU DUPA BUNUL PLAC NU STIU CUM POT FI OBLIGATI SA ISI FACA TREABA CORECT.am dat nr. de inregistrare al dosarului si degeaba.