avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cine ii judeca pe politisti si procurori?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cine ii judeca pe politisti si procurori?

vreau sa ii dau in judecata pe politist si procuror pentru favorizarea infracorului,prin felul cum gestioneaza dosarul,sfidare si dispret la adresa mea si nu in ultimul rand slutia propusa.vrea sa le cer daune materiale si morale...va rog sa ma ajutati...sunt o persoana nevoiasa care nu isi poate permite un avocat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 19:34, 30 Septembrie 2010
In mod generic:
Daca aveti probe care sa ateste cele relatate de dvs(acte,martori,alte mijloace probatorii),puteti formula impotriba procurorului si a politistului plangeri penale in sensul aratat la Parchetul de pe langa Tribunalul local.
Totusi.pentru a primi mai multe informatii ar trebui sa detaliati faptele la care va referiti,pecum si modul in care le puteti dovedi.
Procurorul de la parchetul de pe langa judecatorie/tribunal este cercetat de parchetul de pe langa curtea de apel .
Politistul , pt fapte savarsite in exercitarea atributiilor de serviciu , daca este subofiter , este cercetat de parchetul de pe langa tribunal , iar daca este ofiter , de catre parchetul de pe langa curtea de apel .
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
Diana Ramona, Alte profesii
Buna seara! Faceti plangere la Parchetul de pe lanaga Curtea de apel unde este arondata Judecatoria sau Tribunalul unde isi desfasoara activitatea magistratul. Daca sunt magistrati de la Curtea de apel sau Inalta Curte va trebui sa va adresati Parchetului Înaltei Curti de Casatie si Justiţie. Totodata puteti sa faceti plangere impotriva magistratilor care v+au incalcat drepturile la Consiliul Superior al Magistraturii. Aveti grija insa sa nu priviti propria dvs. cauza cu subiectivism şi sa reclamati niste magistrati care au dat solutii corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmărirea penală Narcisa_ Narcisa_ În luna octombrie s-a inființat secția de investigare a magistraților, insă puține date și informații cunoaștem despre acest lucru. Mă refer ... (vezi toată discuția)
Ce se intelege de aici? _Alin_ _Alin_ Am cautat cateva legi in vederea efectuarii a unei plangeri fata de un magistrat. Am vrut sa vad la care parchet se depune o plangere fata de un magistrat. ... (vezi toată discuția)
Astia de la piccj sunt mai seriosi?? aidu aidu Daca fac plangere penala impotriva procurorului de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, trebuie sa o adresez la PICCJ?? Caz in care, aia de acolo sunt mai ... (vezi toată discuția)