avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmărirea penală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmărirea penală

În luna octombrie s-a inființat secția de investigare a magistraților, insă puține date și informații cunoaștem despre acest lucru.
Mă refer că nu știu exact daca o plângere impotriva unui magistrat (judecator) de la judecătorie, tribunal sau curte de apel și de pe lângă parchetele acestora (procuror), trebuie depusă la secția de investigare a magistraților sau la parchetul de pe langă curtea de apel?
Așa cum în art. 38 cp, c) infracţiunile săvârşite de judecătorii de la judecătorii, tribunale şi curtea de apel este de competența curții de apel, plângerile erau depuse la parchetul curții de apel, dar acum cănd s-a inființat noua secție de investigare a magistraților, plângerea impotriva unui magistrat de la judecătorie, tribunal si curte, unde trebuie depusă? La parchetul curtii de apel sau la Î.C.C.J. - secția de investigare a magistraților?
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2018
Narcisa_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narcisa_ , utilizator 15:26, 18 Noiembrie 2018
Nu cunosc, in orice caz nu le sunt imputabile orice greseli, ci doar cele provenite din luare de mita, trafic de influenta, favorizarea infractorului, etc.
Favorizarea infractorului intra si in categoria de abuz in serviciu?
Nedumerirea mea este ca inca nu stiu unde se depune o plangere impotriva unui magistrat de la judecatorie, tribunal sau curte de apel!
Se depune la sectia de investigare a magistratilor de la P.I.C.C.J., sau se depune la P. C.A.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune plangerea penala impotriva procurorului/prim-procurorului ? nimar nimar Unde trebuie depusa plangerea penala impotriva procurorului si/sau prim-procurorului unui Parchet de pe langa Judecatorie ? (vezi toată discuția)
Cine ii judeca pe politisti si procurori? jeanking jeanking vreau sa ii dau in judecata pe politist si procuror pentru favorizarea infracorului,prin felul cum gestioneaza dosarul,sfidare si dispret la adresa mea si nu ... (vezi toată discuția)
Ce se intelege de aici? _Alin_ _Alin_ Am cautat cateva legi in vederea efectuarii a unei plangeri fata de un magistrat. Am vrut sa vad la care parchet se depune o plangere fata de un magistrat. ... (vezi toată discuția)