avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate sabin ilie

Activitate sabin ilie

Domnule praporgescu cu scuzele de rigoare, din moment ce am spus ca este inscrisa intr-o alta tara decit romania cu r mic, ce nu e clar in ceea ce priveste impozitul meu?odata ce e inscria in austria nu inseamna ca e si inregistrata? sunteti pe linga subiect , asta ca sa nu mai spun ca in austria nu se plateste impozit pe asa ceva, a-ti crede asta? nu va mai bagati ca..
Am cumpărat o remorcă in austria, tară in care si trăiesc dealtfel, remorca este de 750kg capacitate totala, ce se ataseaza la orice autoturism, odată venit in tară m-am fot sa o vind cuiva, o cunostinta, dar stupoare, cei de la taxe si impozite locale i-mi cer sa platesc impozitul pe ea aferent anului in curs, trebuie să vă spun că remorca este inscrisă cu acte in regulă in austria, asigurare, itp, tot, nici o treabă cu Romania, mi se pare hotie o treabă ca asta.
Răspuns la discuția Daca nu ridic coletul...
stai mey linistit ca nu se intimpla nimic, se aleg si ei cu 10 lei paguba, cu treburi de genul asta este internetul plin.
f. urit din partea ta claudiu, eu care sunt vechi pe okazii stiu cum sa depistez specimene ca tine, e f. clar, ai vindut ceva , platesti si comision siteului, altfel nu ai mai vinde acolo.
dupa 10 ani? ciudat rau de tot
Ma dispera mai mult familia decit nesimtiti astia, de acea ma gindesc f. serios sa ii dau in judecata, dupa 10 ani vii si spui ca am sa i-ti dau 70 lei?. In ce tara traim? Si daca as fi facut intentionat, pai cine mai stie ce am semnat eu atunci? cite chitante si foi fiscale si hirtiute juridice tre sa tin in casa? Asta e tara in care traim.......
Cu respect va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema,
In anul 1999sau 2000 am terminat de platit un abonament la operat. de telefonie dialog(orange). La momentul actual primesc din partea firmei EOS KSI o amenintare cum ca ma executa silit, pt. motivul ca nu am platit si a 13 luna de abonament la momentul acela, celelalte luni repet, fiind platite , lucru recunoscut si de ei.Ce fac acum? o sa ma dispere astia cit timp de acum inainte? In conditiile actuale as putea sa ii dau in judecata pt. hartuire sa zicem?Stiu ca aceste aspecte se prescriu dupa 3 ani, dar familia mea este f. speriata si nu ma mai pot intelege cu acestia, de aceea eu as vrea sa ii ectionez in judecata, se merita oare? si sa le cer despagubiri? Va multumesc anticipat.