avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... impozit pe remorcã inscrisã in Austria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

impozit pe remorcã inscrisã in Austria

Am cumpărat o remorcă in austria, tară in care si trăiesc dealtfel, remorca este de 750kg capacitate totala, ce se ataseaza la orice autoturism, odată venit in tară m-am fot sa o vind cuiva, o cunostinta, dar stupoare, cei de la taxe si impozite locale i-mi cer sa platesc impozitul pe ea aferent anului in curs, trebuie să vă spun că remorca este inscrisă cu acte in regulă in austria, asigurare, itp, tot, nici o treabă cu Romania, mi se pare hotie o treabă ca asta.
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 21:32, 23 Septembrie 2011
Nu e legal dpv a dreptului euroean. Ai dreptate. Sunt multe sentinte si pe prima imatriculare in cele mai multe curte de apele care dau dreptate reclamati.. Ai nevoi si trebuie sa vorbesc cu un avocat specializat. Sunt multi si le gasesc pa aici in avocat net.
daca ati cumparat o remorca aveati obligatia sa o inregistrati la autoritatile de la domiciliul dvs si implicit sa platiti impozit pe proprietatea respectiva
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
praporgescu, utilizator
Domnule praporgescu cu scuzele de rigoare, din moment ce am spus ca este inscrisa intr-o alta tara decit romania cu r mic, ce nu e clar in ceea ce priveste impozitul meu?odata ce e inscria in austria nu inseamna ca e si inregistrata? sunteti pe linga subiect , asta ca sa nu mai spun ca in austria nu se plateste impozit pe asa ceva, a-ti crede asta? nu va mai bagati ca..
ce nu intaleg eu cum ati ajuns la cei de la taxe si impozite???????/masina nu i inscrisa in ro atunci de ce aveati nevoie de cei de la administratie???//daca erea inscrisa in ro obligatoriu va trebuia certificat fiscal dar asa???/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar doinalisandru doinalisandru O firma A din Ro cumpara de la o firma B din Austria. Firma fin Ro vinde unui client tot din Austria -C. Marfa pleaca de la B direct la C fara sa traca prin ... (vezi toată discuția)
Ajutor - solicitare restituire bun vandut fara contract de vanzare-cumparare timpuriu timpuriu aproximativ 3 ani jumate in urma , am cumparat o remorca auto pe o suma modica de la niste vecini ,impreuna cu remorca ( arata foarte rau , nefolosibila , fara ... (vezi toată discuția)
Plata tva pentru achizitii intracomunitare ION RUCSANDESCU ION RUCSANDESCU Buna ziua. Pe scurt, un PF a achizitionat din Austria in mai 2007,niste utilaje agricole de aproximativ 42.000 euro,in cadrul unui program Sapard.Pe linga ... (vezi toată discuția)