avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neplata facturii telefonice dupa 10 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neplata facturii telefonice dupa 10 ani

Cu respect va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema,
In anul 1999sau 2000 am terminat de platit un abonament la operat. de telefonie dialog(orange). La momentul actual primesc din partea firmei EOS KSI o amenintare cum ca ma executa silit, pt. motivul ca nu am platit si a 13 luna de abonament la momentul acela, celelalte luni repet, fiind platite , lucru recunoscut si de ei.Ce fac acum? o sa ma dispere astia cit timp de acum inainte? In conditiile actuale as putea sa ii dau in judecata pt. hartuire sa zicem?Stiu ca aceste aspecte se prescriu dupa 3 ani, dar familia mea este f. speriata si nu ma mai pot intelege cu acestia, de aceea eu as vrea sa ii ectionez in judecata, se merita oare? si sa le cer despagubiri? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sabin ilie , utilizator 23:48, 14 Februarie 2010
am aceiasi problema, cum putem sa scapam de ea?
Ma dispera mai mult familia decit nesimtiti astia, de acea ma gindesc f. serios sa ii dau in judecata, dupa 10 ani vii si spui ca am sa i-ti dau 70 lei?. In ce tara traim? Si daca as fi facut intentionat, pai cine mai stie ce am semnat eu atunci? cite chitante si foi fiscale si hirtiute juridice tre sa tin in casa? Asta e tara in care traim.......
Atentie sporita cu respectiva unitate de recuperare debite,
Analizati legalitatea titlului executoriu sub incidenta disp art 399-402 si art 522-525 Cod procedura civila
Mult succes
dupa 10 ani? ciudat rau de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna am și eu o întrebare eu mi am făcut abonament la orange ... Akitsune9 Akitsune9 Buna am și eu o întrebare eu mi am făcut abonament la Orange din septembrie anul trecut ok iar apoi nu l am mai plătit din luna iunie 2024 iar apoi am ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti Danzu Danzu am o factura neachitata la orange din 2002 drept urmare mi sa inchis abonamentul. am fost preluat de catre firma de recuperare EOS KSi...si am primit o ... (vezi toată discuția)
Firma recuperatorie Doina55 Doina55 Buna ziua.Am si eu urmatoarea problema. Un amic a avut abonament la orange si nu si-a platit ultima factura,asta se intampla acum 6 ani,acum 1 luna sa trezit ... (vezi toată discuția)