Din moment ce aveti asigurare facultative(casco) si vi s-au deschis deja dosarele de dauna nu mai este necesara prezentarea la politie pentru eliberarea autorizatiilor de reparatii.
Se excepteaza prezentarea la politie pentru declararea unui accident in situatia in care v-ati gasit masina avariata si nu cunoasteti autorul si aveti casco sau prin intermediul unui constat amiabil daca sunt implicate doar 2 masini in accident
Si firmele de asigurari au un model de AR(autorizatie de reparatii)
Buna ziua.
Daca se achita o parte din factura se poate oprii curentul?
Va rog si baza legala.
Am inregistrat o factura destul de mare la regularizarea energiei electrice in decembrie 2013 am facut sesizare,mi-au schimbat contorul pentru efectuarea expertizei si mi s-a blocat plata acelei facturi.Acuma pe langa faptul ca nu am fost lamurita referitor la acel contor am fost notificata ca mi se va oprii curentul.Precizez ca am achitat o suma de bani din valoarea facturii deci rea-credinta nu este.
Multumesc
Buna ziua.Puteti sa faceti contractual de vanzare-cumparare si sa o scoateti de la ad.tia fin de pe numele dvs,apoi sa fi fie inregistrata pe numele cumparatorului.acesta poate circula in regula cu aceleasi numere fara sa o inmatriculeze din nou
Buna seara.Va rog sa imi spuneti care este distanta la care se poate ridica o constructie fata de gardul vecinului.Eu stiam de 1.90 m.
casa mea este construita cu spatele spre acest teren iar fiitoarea constructie va fii din sticla ...un show room.Multumesc