avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina - procedura, taxe
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina - procedura, taxe

Buna ziua.Am o dacie pe care am scoso la vanzare.Cu taxa pe timbrul de mediu pe care au scoso "dragii nostrii guvernanti" , nu mai pot sa am pretentii de la noul cumparator sa facem toate actele necesare legalizarii.Aici e problema:cum pot sa o vand ca sa nu mai platesc impozit pe ea si sa nu am surprize cu politia pe viitor daca noul proprietar comite ilegalitati cu masina (depasirea vitezei, accident cu parasirea locului faptei,etc.).Am auzit pe la prieteni ca ar fi unele modalitati, adica sa fac o imputernicire cu procura notariala sau ceva de genu' asta; cu ceva fiscal sa o scot de la mine si sa o trec la el:(.Va rog daca poate sa-mi dea cineva un sfat cum sa fac sa nu am probleme pe viitor? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 15:06, 29 Martie 2013
Buna ziua.Puteti sa faceti contractual de vanzare-cumparare si sa o scoateti de la ad.tia fin de pe numele dvs,apoi sa fi fie inregistrata pe numele cumparatorului.acesta poate circula in regula cu aceleasi numere fara sa o inmatriculeze din nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare si cumparare automobil Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Am un Opel din 2006 si vreau sa-l vand fiului meu. Poate cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac in calitate de vanzator si ce trebuie sa faca fiul ... (vezi toată discuția)
Imputernicire auto jeoanesss jeoanesss Am cumparat o masina in 2012 si m-mam inregistrat la impozit cu ea la primarie in 30 de zile de la data cumpararii. Nu am reusit sa imi preschimb numerele de ... (vezi toată discuția)
Probleme pe care le poate avea un fost propietar auto in noua legislatie rutiera eugeniusro eugeniusro Sa expun datele initiale, am vandut un autovehicol VW Passat model 92 in decembrie anul trecut cu contract vanzare cumparare facut la o firma autorizata pentru ... (vezi toată discuția)