Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate elkecri

Activitate elkecri

Buna ziua,

Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel prepay. Orange imi spune ca nu pot rezilia contractual atata timp cat aveam perioada contractuala cu ei si ca pentru a rezilia contractual trebuie sa platesc valoarea abonamentului fara tva pentru lunile ramase din contract.Am trimis cerere de reziliere si actul de inchidere a pfa-ului si degeaba.Nu vreau sa pierd numarul mai ales ca il am de cel putin 12 ani si am fost client numai orange.
Ce pot sa fac?
Răspuns la discuția probleme semnal orange
Problema e ca lipsa semnalului este la locatia din contractul cu orange.Daca merg in alta zona a Brasovului avem semnal.
Buna ziua,

Am o foarte mare problema cu semnalul orange am facut sesizare ca semnalul nu este bun si ca de cele mai multe ori suntem in afara ariei de acoperire.Au venit de la Orange au verificat si masurat semnalul si au fost de acord ca nu este semnal dar raspunsul lor a fost ca nu au ce sa faca.Am dorit sa renuntam la contract dar mai avem perioada contractuala si chiar daca am fost sfatuiti sa le facem notificare si sa renuntam la contract am fost sunata si mi s-a spus ca nu pot renunta decat cu plata in avans a lunilor ramase pana la incheierea contractului.Am incercat sa ii explic ca nu are rost sa platesc un abonament pentru un serviciu pentru care nu beneficiez dar a fost in zadar.Doamna care m-a sunat a zis ca nu mai ia in considerare notificarea facuta de mine.
Ce pot face? Eu sunt persoana fizica autorizata si toti clientii imi reproseaza ca nu raspund la telefon dar eu chiar as raspunde daca as avea semnal.Nu pot sa continui asa.Abonamentul este pe persoana fizica autorizata.
,
Răspuns la discuția Probleme semnal Orange
Buna ziua,

Am trimis notificare la orange ca vreau sa reziliez contractul asa cum m-ati indrumat dar nu am primit nici un raspuns.In data de 15 noiembrie se fac 30 zile de cand le-am trimis notificarea prin posta cu confirmare de primire.Nu ar trebui sa trimita un raspuns la notificare?
Multumesc,
Răspuns la discuția Probleme semnal Orange
multumesc pentru raspuns

Problema este ca in contract la punctul :
6.Raspunderea Orange Romania pentru Servicii
Orange Romania nu raspunde pentru urmatoarele:
-nefunctionarea retelei sau functionarea necorespunzatoare a retelei din motive in afara controlului Orange Romania;


In acest caz eu trebuie sa platesc abonament pentru un serviciu care practic nu exista.
Pe mine cine ma despagubeste ca nu pot lucra de acasa in conditii optime.
Chiar nu pot face nimic?
Buna ziua,

Sunt abonata la orange si de mai bine de jumatate de an nu avem semnal la telefon.De cele mai multe ori cand vreau sa apelez pe cineva imi zice ca sunt in afara ariei de acoperire, acelasi lucru patesc si cei care vor sa ne sune.Lucram de acasa si avem probleme cu clientii care spun ca nu raspundem la telefon dar de fapt noi nu avem semnal.Am facut sesizare la orange si au venit au masurat semnalul si intradevar nu este semnal dar au zis ca ei nu au ce sa faca si daca vrem sa reziliem contractul trebuie sa platim taxa de abonament cate luni de abonament mai avem cu ei.
Ce putem face ?Nu este corect ca eu sa platesc un abonament pentru un serviciu de care nu beneficiez.
Multumesc
Buna ziua,

Am o firma in Suedia si una in Romania si un client in loc sa imi plateasca serviciile prestate de firma suedeza a platit in contul romanesc.Pot face o compensare?Sau trebuie sa ii trimit banii inapoi si sa imi plateasca in contul firmei din Suedia.
Multumesc
Buna ziua,

Pot suspenda o firma pe perioada de 3 ani care are un sold mare in casa?
Daca se suspenda firma ce se intampla cu banii din casa?In cazul in care vine un control si firma e suspendata trebuie sa fac dovada banilor?
multumesc
Discuție Rambursare tva
Buna ziua,

In cazul unei societati platitoare de TVA numai pe achizitii intracomunitare poate cere rambursare de TVA pentru achizitiile intracomunitare pana la 10000 euro pentru care s-a platit tva ?
Daca da care e procedura?
Multumesc
Buna ziua

ce coduri CAEN am nevoie pentru a-mi deschide un magazin pentru vanzari 
articole din gama audio-video?
Vanzarea se face in magazin si on-line.
Un program de contabilitate care sa fie accesibil si ptr vanzator si gestionar sa-l foloseasca?
M-ar interesa ceva mai evoluat....sa introduc si activitatea de 
instalatii in el.
Sa pot sa am rapoarte vanzari/stocuri/gestiuni 
diferite/contabilitate/scadente
multumesc