avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate whiskey

Activitate whiskey

Răspuns la discuția succesiune
AU TRECUT 15 ANI DE LA DECES .CUM CREDETI CA SE VA CALCULA IN BANII DE ATUNCI SAU ACUM. EU AM FOST PLECAT IN ALTA TARA SI CUMNATA A FACUT CE A VRUT.........VA MULTUMESC
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
au trecut 15 ani de la deces .cum se va calcula ? valoarea banilor de atunci sau |Acum?am fost plecat din tara si cumnata afacut ce a vrut..........VA MULTUMESC
Răspuns la discuția succesiune
a mai avut un aro pe care la vindut sotia lui imediat dupa deces.
se mai pune la succesiune aceasta masina.



Va multumesc !!!
Discuție succesiune
am inteles ca dupa decesul fratelui meu care nu a avut copii la succesiune vine in concurs sotia si fratii acestuia (nu mai sunt parinti )ce nu stiu este daca terenul arabil pe care acesta il mostenise de la parintii lui se va imparti intre sotie si frati?
Discuție succesiune
testamentulnu ma ajuta cu nimic / nu sint renuntatori
Discuție succesiune
nu avem copii,fratii au renuntat in favoarea sotului meu,care avea si testament de la tatal lui ,eu nu am de la sot nimic........
Discuție succesiune
daca fratii sotului meu au renuntat la mostenire in favoarea sotului meu dupa decesul sotului eu mai trebuie sa chem frati la succesiune?daca nu ii chem ce se poate intampla?i
Răspuns la discuția Mai avem dreptul?
Buna ziua ! Vin cu noutati !
La primaria locala s-au platit taxe si impozite tot pe numele tatalui nostru in continuare , Titlu de Proprietate s-a emis tot pe numele tatalui , cu toate ca aceasta cumnata (am aflat recent )am facut succesiunea din 1995 , dar fara sa cheme fratii decedatului .
Oare nu au fost luate in considerare actele pe care ea le-a avut la indemana ca sa figureze ea la primarie in locul socrului si al sotului ei conform CM-ului pe care il are ?
Mai cunoastem ca tata in luna martie in anul cand a decedat a facut cerere la primarie de punere in posesie pe care a si semnat-o si tot in luma martie se presupune ca ar fi facut si acel testament pe care ea il are dar pe care nu a putut sa-l semneze din motive necunoscute . Noua (fratilor) ni-se pareca este ceva putred in aceasta afacere . Cu ce ne sfatuiti sa incepem pt ca am inteles ca a trecut prea mult timp si este mult mai greu dupa atatia ani ??
Răspuns la discuția Mai avem dreptul?
Multumesc foarte foarte mult pt raspunsul dat de Kyandra
Am fost la parinti 5 frati . Cand a decedat mama (1990) am fost la succesiune si am semnat in favoarea tatalui . Dupa decesul tatalui (1991) nu am mai fost chemati la succesiune . In curtea parinteasca a ramas sa locuiasca fratele cel mic cu sotia lui . In 1993 decedeaza si acest frate si sotia lui nu a chemat pe nimeni la succesiune . Pt ca ei nu au avut copii ea a facut declaratie falsa la primarie ca este singura mostenitoare a sotului ei si acum doreste sa faca acte unei nepoate din partea ei . Cand am intrebat-o de ce nu am fost chemati in calitate de mostenitori dupa fratele nostru a spus ca nu avem ce cauta la succesiune pt ca sotul ei a avut testament de la tata (socrul ei) dar pe care nu a putut sa-l semneze si a pus doare degetul (tata avea 82 de ani)
-Cum putem noi fratii sa impiedicam aceasta cumnata sa instraineze curtea parinteasca si ce drepturi mai avem noi dupa atatia ani ?
-Ce trb sa facem ca sa plateasca pt declaratia falsa pe care a facut-o la primarie ?
Va multumesc pt raspuns .