Buna seara,am si eu o mare problema.Prin curtea mea trece o conducta de canalizare a orasului in care suntem si noi legati,pana acum noi nu am platit canal pentru ca nu mi se pare normal din moment ce trece pe proprietaea mea. As dori sa stiu daca exista vreo lege care scuteasca de la plata proprietarul !Va multumesc.
Buna!Sunt casier incasator .Doresc sa stiu daca este normal sa ni se scada din salariu cu motivul ca nu se fac incasari,desi nu suntem platite la incasari.:((:sorry:
Suntem anuntate doar verbal ,dar nu primim niciun act. Oare este normal??
VA MULTUMESC ,daca ma puteti ajuta.!
am si eu o mare problema cu o factura orange achitata in 2005 dar cu intarziere si la care sunt sunata si tracasata de eos ksi ca am de plata 128lei.Precizez ca la vremea respectiva fact.a fost 106 lei.Sun la EOS KSI tot vorbesc cu anumite persoane si ma transfera de la unele la altele,intr-un final imi spun ca banii nu au intrat in contul ORANGE,nu stiu daca asta e problema mea ! eu am chitanta de la banca cu care am platit,va rog spuneti-mi ce sa fac?
Buna!Am si eu o problema legata de Orange in urma cu 5 ani am avut o luna neplatita la abonamentul orange pe care am platito cu intarziere. Acum dupa atatia ani imi vin la interval de 2-3 luni scriisori cu amenintari de executare silita. Noroc ca mai am chitanta cu care am platit si pe care am trimiso de n ori si tot nu am rezolvat nimic.Dati-mi va rog si mie un sfat ,unde si cui trebuie sa ma adresez sa termin o data ca nu mai pot m-au tracasat la maxim.Multumesc!