avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii penalizarea salariului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

penalizarea salariului

Buna!Sunt casier incasator .Doresc sa stiu daca este normal sa ni se scada din salariu cu motivul ca nu se fac incasari,desi nu suntem platite la incasari.:((:sorry:
Suntem anuntate doar verbal ,dar nu primim niciun act. Oare este normal??
VA MULTUMESC ,daca ma puteti ajuta.!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:20, 23 Februarie 2010
Nu, nu este normal, atata timp cat aveti incheiat un C.I.M. in care este specificat cuantumul salariului.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit prin corespondenta postala - cu confirmare de primire - un proces-verbal prin care mise comunica amenda contraventionala in cuantum de EUI EUI Am primit prin corespondenta postala - cu confirmare de primire - un proces-verbal prin care mise comunica amenda contraventionala in cuantum de 500,00 lei si ... (vezi toată discuția)
Imputarea din salariul pe baza lipsei echipamentelor din gestiune bhusta bhusta Lucrez la o firma de internet, pe postul de operator suport tehnic. In fisa postului, in cadrul atributiilor de serviciu, este specificat si urmatorul punct: ... (vezi toată discuția)
Care sant documentele justificative? windwolf35 windwolf35 este legal sa se dea salariul pe dispozitie de plata? care sant documentele justificative care fac dovada platii salariului? poate sa le enumere cineva? ... (vezi toată discuția)