avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Orange
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Orange

Buna!Am si eu o problema legata de Orange in urma cu 5 ani am avut o luna neplatita la abonamentul orange pe care am platito cu intarziere. Acum dupa atatia ani imi vin la interval de 2-3 luni scriisori cu amenintari de executare silita. Noroc ca mai am chitanta cu care am platit si pe care am trimiso de n ori si tot nu am rezolvat nimic.Dati-mi va rog si mie un sfat ,unde si cui trebuie sa ma adresez sa termin o data ca nu mai pot m-au tracasat la maxim.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 20:55, 12 Februarie 2010
În prima fază mergeţi la un centru ORANGE cu chitanţa de plată şi să rezolvaţi problema pe cale amiabilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta gospodaria comunala stefy_medias stefy_medias Buna ziua! As vrea sa stiu urmatoarea: Mama acum 18 ani a cumparat de la stat(prin instanta,si toate cele),partea de casa care apartinea Statului!mama nestind ... (vezi toată discuția)
Executare silita contract orange? theosia2006 theosia2006 sunt plecat din tara din 2010 si am revenit de doua ori la inmormantarea parintilor. am fost anuntat ca am primit de la EOS , pe adresa parintilor mei , o ... (vezi toată discuția)
Abonament orange jianu ana jianu ana in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)