nity a scris:
Multumesc!, pot sa fiu sanctionat pentru ca nu am depus situatiile financiare? (in cazul in care aleg varianta aceasta).
Pot sa ma trezesc cu controale financiare? Nu am datorii la firma, firma este in pierdere de cativa ani, sunt pe minus. Actele contabile au fost intocmite de persoane calificate.
Am discutat acum cu contabilul meu si mi-a terminat bilantul pe anul 2010 . Ar fi o salutie sa nu-l mai depuna si sa aleg calea nedepunerii situatiilor financiare incepand cu acesta sau pe acesta sa-l depuna si de acum incolo sa nu mai depun nici o sotuatie financiara?
Ne tot intrebam si ne zdrobim creierii dar suntem in imposibilitate de a rezolva o situatie care necesita bani, bani aruncati in perioade grele prin care trece orice roman in zilele noastre.
Firma asta s-a dovedit o gaura neagra in familia mea. Evident prostia si domnia se platesc.
Acum am de dat dupa cum am discutat cu contabilul: 200 lei pentru bilantul 2010, alte 400 lei pentru bilantul de lichidare, 200 lei daca il deleg pe el sa-mi rezolve depunerea actelor, 450 lei taxe de registru, si 40 lei parca pentru certificat finante.
Credeti-ma ca daca i-as avea i-as da imediat, dar nici nu-i castig prea usor ca sa-i dau pe geam.
Va multumesc pentru intelegere! Nu cred ca intereseaza pe cineva problemele mele, dar imi cer scuze daca am depasit cadrul forumului. Incerc sa gasesc o solutie.
Buna sa va fie viata!