As vrea sa stiu si eu unde se incadreaza fapta cuiva (contraventie sau infractiune) de a-mi face card de carburant la Lukoil fara a avea acordul meu avand in vedere ca sigur ar fi beneficiat de vreo oferta pentru a fi facut acest card.Va multumesc.
Se poate face ceva pentru a ma inscrie la Academia de Politie daca am urmat o facultate la buget timp de 1 an dupa care am renuntat?Stiu ca este permis sa faci doar o facultate la buget, dar in contextul in care ea nu e terminata cum as putea sa procedez?E posibil sa platesc perioada de scolarizare pentru acel an si a nu mai fi considerat ca fiind la buget?Multumesc.
da...astazi am sunat la inmatriculari si mi-au spus ca daca proprietarul a platit taxa si a recuperato ulterior in instanta la prima transcriere cumparatorul va fi nevoit sa o plateasca din nou.pentru a verifica daca a fost sau nu platita serviciul de inmatriculari auto solicita celui care vrea sa inscrie autoturismul o dovada de la anaf cum ca taxa a fost p[latita si nu s-a restituit proprietarului de drept.
sa inteleg ca daca doresc achizitionarea unui autovehicul trebuie ca proprietarul sa fi platit taxa de prima inmatriculare fara a o recupera ulterior?si daca da unde pot verifica acest lucru ?
Buna iziua,am si eu o intrebare:Ce se intampla cu taxa daca eu ca potential cumparator al unei masini inscrise dupa 2007 pentru care a fost platita taxa auto castigata apoi in instanta si restituita proprietarului de drept,mai trebuie platita inca o data deoarece ea s-a restituit proprietarului de la care o cumpar sau nu?
puteti sami spuneti si mie daca trebuie facut RAR-ul sau doar traduse actele masinii(in cazul celor second hand inmatriculate la Bulgari) pentru a da statul in judecata?
Buna ziua as dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare si care sunt pasii pentru a incepe procedura evitarii platii taxei auto?
Este necesar a se face RAR-ul prima data sau trebuiesc traduse doar actele masinii,(a mea este inmatriculata in Bulgaria).Va rog sa-mi spuneti pasi care trebuie urmati si institutiile la care trebuie sa merg(eu at si restul romanilor care sunt interesati).
Buna ziua,am si eu o nelamurire,sunt din MH si vreau sa intentez procesul pt neplata taxei de inmatriculare la Tg-Jiu,pot da statul in judecata daca rezolv cu cineva de pe raza judetul Gorj sa ma ia in spatiu?