avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate cornel bobu

Activitate cornel bobu

cui sa solicit certificat medico legal:la camera de primiri urgente unde am fost dus si unde sunt tratat ambulatoriu,de 10 zile,sau trebue sa ma duc la IML?mentionez ca medicii care m-au tratat in ziua accidentului au chemat politia .

dupa 10 zile de la accident se mai poate scoate certificat medicolegal de la IML,sau este valabila fisa de constatare a leziunilor ,facuta de medicii spitalului de uegenta unde am fost tratat in ziua accidentului?
am fost lovit de catre un autoturism pe trecerea de pietoni,am fost dus la spital la primiri urgente de catre cel care m-a accidentat...am fost abandonat acolo,fara sa fi reusit sa iau numarul masinii sau numele conducatorului auto,ce trebuie sa fac pentru a obtine depagubiri de la cel care ama lovit si ma abandonat la spital.
vreau sa plateasca politistii care nu numai ca iau salariu degeaba,pentru ca aplica legea dupa bunul plac si nu dupa litera legii cum ar fi normal;ci si pentru faptul ca in loc sa isi faca treaba,prelungesc nejustificat niste cercetari simple.vreau sa cer daune materiale pentru o masina care se distruge in parcare,pentru ca nu pot sa o folosesc (este proba intr-un proces)...ce demersuri trebuie sa fac si catre cine?..
daca fac plangere,la ministerul administratiei si internelor,crdeti ca o sa se miste ceva...sau si acolo sunt la fel de dornici sa rezolve problemele cetatenilor?..
am de pus o plangere penala,impotriva unui individ care mi-a vindut o masina,pentru care nu avea decat procura notariala de circulat si nu si de vanzare,cum a sustinut.
am depus toate actele din care reiese acest lucru .propietarul din acte al masinii,a dat o declaratie prin care sustine ceeace am afirmat eu in plangere si a depus si o copie dupa procura notariala ,pe care ia dat-o celui care m-a inselat(procura de circulatie,fara nici un drept de vanzare).
eu am depus urmatoarele:copii dupa actele masinii,copii dupa contractul de vanzare cumparare intocmit fraudulos.
am dat numele corecte ,adresele exacte,CNPurile;atat ale celui care m-a inselat ,cat si ale propitarului din acte al masinii.
i sa luat o declaratie si celui care m-a inselat.
ce credeti ca ar putea sa ii impiedice ,pe politisti sa dea drumul la dosar,mai departe spre solutionare si ce as putea safac eu sa grabesc un pic acest proces?..
nu tin neaparat sa mi se dea dreptate,vreau doar ca dosarul sa ajunga in instanta si sa mi se dea o solutie.
au trcut deja 2 ani si dosarul sa intepenit la politie...cat au dreptul legal sa il mai tina fara sa faca nimic?
daca la un dosar ca acesta cu toate datele reale,cunoscute dureaza atat?>>ce pretentii de rezolvare mai avem asupra unor dosare cu faptuitori necunoscuti?
cred ca mai bine trec de partea infractorilor..sunt foarte bine protejati de lege si de oamenii legii.o sa fac si eu ce a facut BECALI...si dupa aia oi mai vedea,cum o sa dovedeasca asta.
sunt de parere ca ar trebui desfiintati,pentru dispretul si nepasarea cu care trateza cetateanul,din banii caruia isi iau salariile.
exista stipulat in vreo lege,cam in ce perioada ar trebi sa dea drumul la dosar mai departe sau sa se dea NUP.SUNT TOTAL DEZAMAGIT>>>
si daca intradevar se dovedeste ca cifrele din seria de pe sasiu a fost modificata...de ce nu mi sa interzis din 2002,data la care a fost blocata masina;si sau trezit in 2008?..inseamna ca cele doua ITPuri din 2004 si 2006 au fost cum...legale sau ilegale.de ce nu mi sau ridicat actele de atunci,cine ar fi trebuit sa faca asta?
o cunostinta de a mea ,a cumparat o masina,a inscriso (deci a facut identificarea RAR) apoi dupa o perioada,a fost oprit in trafic,pentru un control de rutina, i sa spus ca seria de pe sasiu ar fi modificata si a fost luat pe sus,i sa facut dosar penal si isa confiscat masina...concluzie ORI ASTIA DE LA R.A.R. SUNT INCURCA LUME SI FAC VERIFICARILE DUPA URECHE...pentu ca dupa cum am vazut,ca scule de mare precizie pentru a verifica seria de pe sasiu si motor;au un bec cu fasung pus pe o coada de matura sau un fier si o oglinda de pudriera sau un ciob de oglinda...iar cu acestea detecteaza la fix orice neregula.
eu i-as desfiinta,pentru ca nu e decat o masinarie de tocat timpul si nervii celor care le calca pragul ;si tot o data un loc in care unii din angajatii R.A.R. FAC AVERI FABULOASE,basca dau dovada de o aroganta si o nsimtire crasa.
masina a fost blocata in RAR in 2002,datorita faptului ca ar avea niste cifre de la seria de pe sasiu modificate;dar de atunci am mai facutniste ITPuri si am circulat fara probleme.in2008 mi sa spus,cand am fost sa reanoiesc ITPul,ca masina este blocata in RAR din 2002 si ca nu mai am dreptul sa fac ITP...nu inteleg de ce timp de 6 ani nu a fost nici o problema si deodata si-au adus aminte .#-o
Răspuns la discuția masina imprumutata
DACA NU AI PLATIT RATELE LA TIMP...SE POATE CA CEI DE LA FIRMA DE LEASING,SA FI TRIMIS RECUPERATORII SA LE ADUCA MASINA ASA CA NU ACUZA INAINTE SA CERCETEZI...NU AI FI PRIMUL CARUIA I SE RIDICA MASINA DIN ACEASTA CAUZA(FIRMA DE LEASING DETINE O CHEIE )...PE CARE O DA CELOR DE LA FIRMA DE RECUPERARE,ACESTIA TE URMARESC SI ITI IAU MASINA,DE UNDE O LASI...
CE SE INTAMPLA CU O ASEMENEA MASINA DEPISTATA IN TRAFIC SI CE RISCA SOFERUL ACESTEIA?