avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Activitate vatamanu vasile

Activitate vatamanu vasile

Va rog sa-mi spuneti daca inculpatul CCC condamnat la 2 ani cu suspendare si 4 ani de supraveghere mai are dreptul de a alege si a fi ales????? admis recursul părţii vătămate AAA. aplică un spor de 1 an închisoare la pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare aplicată inculpatului BBB. şi dispune să execute pedeapsa finală de 3 ani cu suspendare sub supraveghere pe durata termenelor d eîncercare de 4 ani pentru inculpatul CCC şi 5 ani pentru inculpatul BBB. face aplicarea articolului 71 aliniat ultim cod penal cu privire la pedepsele accesorii stabilite de prima instanţă menţine restul dispoziţiilor sentinţei atacate ...........definitiva VA MULTUMESC.
multumesc, sper sa am castig de cauza
multumesc
mi-am platit impozitul pe proprietati pana la 31 martie 2011si am beneficiat de reducere de 10% .In cursul anului 2011 s-au facut niste verificari la taxe si impozite pe ultimii 5 ani si cred ca s-au gasit niste neconcordante in calculatoare . .Anul acesta cand am mers sa platesc mi s-a comunicat ca am de plata niste restante destul de mari (aproape 300 lei si peste 200 lei dobanzi)si cu dobanzile aferente pe ultimii 5 ani la aceste restante . ESTE corect sa mi se calculeze dobanzi de intarziere atata timp cat greseala a apartinut salariatilor primariei sau a calculatoarelor ? trebuie sa le platesc ?sau pot achita numai restantele fara dobanzi? Va multumesc!!!

mi-am platit impozitul pe proprietati pana la 31 martie 2011si am beneficiat de reducere de 10% .In cursul anului 2011 s-au facut niste verificari la taxe si impozite pe ultimii 5 ani si cred ca s-au gasit niste neconcordante in calculatoare . .Anul acesta cand am mers sa platesc mi s-a comunicat ca am de plata niste restante destul de mari (aproape 300 lei si peste 200 lei dobanzi)si cu dobanzile aferente pe ultimii 5 ani la aceste restante . ESTE corect sa mi se calculeze dobanzi de intarziere atata timp cat greseala a apartinut salariatilor primariei sau a calculatoarelor ? trebuie sa le platesc ?sau pot achita numai restantele fara dobanzi? Va multumesc!!!
Dl. av_plac va multumesc pt. raspuns, cu totul ca mie mi se pare normal sa plateasca impozitul cel care se foloseste de teren.
am cumparat un teren cu clauza de uzufruct viager va rog sa-mi spune-ti cine trebuie LEGAL sa plateasca impozitul pe teren atata timp cat nu s-a specificat in contract de vanzare (eu in calitate de nud propietar si care voi intra in posesie la decesul persoanei sau fostul proprietar in calitate de uzufructuar si care foloseste terenul in momentul de fata) va rog sa-mi raspunde-ti deoarece la primaria platesc si eu si fostul proprietar care foloseste terenul. VA MULTUMESC!!!
Discuție suspendare
va rog sa-mi raspunde-ti daca un proces care a fost suspendat cf.art.242 pct.2 cpcv cu mentiunea irevocabil mai poate fi pus din nou pe rol ? va multumesc.
vatamanu vasile a scris:

Am castigat un proces de iesire din indiviziune, si s-a facut recurs cu cerere de casare a sentintei si trimitere spre rejudecare. In cazul in care se aproba recursul trebuie sa platesc taxe?(cine le plateste si daca cele vechi sau cele noi cu 3%) Precizez ca in prima faza am platit 19 lei, acum paratul a achitat 9lei pentru recurs.Dar apoi cand va ramane hotararea definitiva pentru investire cu formula irevocabila si definitiva va trebui sa platesc cei 3%(pentru toata valoarea suprafatei care s-a judecat s-au numai pentru cota care mi-a revenit mie)
dute si tu la politie si fa plangere inpotriva lui ca te-a agresat si ca ai fost provocat