avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters128963

Activitate ContSters128963

Nu am primit nimic.nici macar banii.....
Rusine & Multumesc. CONDUCEREA FAN CURIER! ASTAZI 24.03.2016 AM FOST DAT AFARA DE LA LOCUL DE MUNCA , FAN CURIER BRASOV. MOTIVUL : AM UN COPIL MIC , SI AM LIPSIT 15 MINUTE , SA MERG LA VACCIN CU EL. AM FOST SUNAT SI EXECUTAT DIRECT DE SEFUL mare Mpxxxx Dansul ma suna si ma intreaba unde sunt( dupa ce ieri am stat 4 ore peste program) ;ii explic ca am fugit pana in Bartolomeu sa fac vaccin la copil si revin cat pot de repede. Dansul MA EXECUTA DIRECT FARA DREPT LA REPLICA " VII SI ITI PREDAI CHEILE ,SI STAI ACASA SI CRESTETI COPILUL, DACA AI COPIL! " SI DA..... LE-AM PREDAT. CAND AM FOST ANGAJAT MI S-A PROMIS CA POT SA IES LINISTIT CAND AM NEVOIE..... PACAT CA AM CREZUT IN CONDUCEREA FAN CURIER. restul echipei sunt oamenii de nota 10. Multumesc Fan curier............"

Aceasta este postarea mea din mediul online. Multe pareri si reactii. Oamenii au zis sa va trimit acest subiect poate il facem cunoscut. Desi eram in perioada de intership in cadrul firmei FAN COURIER Brasov, pur si simplu m-au terminat psihic prin atitudinea lor fata de mine ,pentru ca am copil mic am fost dat afara fara drept la replica, fara sa fiu chemat si sa discute cu mine............M-au dat afara ,,,,,, de ce se face o astfel de discriminare groaznica? Nu mai avem voie sa avem copii in Romania>??????

Va multumesc daca a-ti citit.
Multumesc.

Are relevanta daca a dezmembrat-o sau daca a vandut-o? deoarece nu stiu nimic, pe cale amiabila nu merge, nu raspunde..

in plus, nu poate fii considerata o infractiune daca a vandut-o fara semnatura mea?
Buna seara, am o intrebare pentru cei ce ma pot ajuta.

Am avut o masina de Bulgaria,impreuna cu prietenul meu.
Am plecat din tara si i-am lasat-o impreuna cu toate actele pentru a o vinde. Aceasta a fost data la dezmembrari , dar eu nu am mai primit nici un euro pe motivul despartiri desi amandoi eram trecuti pe contractul de vanzare-cumparare .
El a dat-o fara semnatura mea.. am vreo sansa sa il actionez in Instanta.ce imi recomandati, mai ales ca nu mai am nici un act.. Multumesc
Ok.Am inteles. Va multumesc frumos pentru timpul acordat.
Va multumesc, dar respectivul cumparator nu vrea sa o inscrie pe nume, ii pot da o declaratie notariala? in care sa specificam ca a cumparat-o de la mine, si poate circula cu ea, ...ma gandesc ca e o declaratie notariala, ma poate afecta ?

Nu o trec pe nume din cauza timbrului ABUZIV de mediu. si vreau sa o vand, iar cumparatorul mi-a pus aceasta conditie cu procura ,desi stie ca nu sunt propietaru din carte.
Detin o masina cumparata acum 1 luna,am contract de vanzare,copie dupa buletinul propietarei si actele ,carte si talon.

Vreau sa vand masina, si respectivul cumparator vrea o procura din partea mea, ca sa poata circula cu masina, nu se multumeste doar cu contract de v-c.

Intrebarea este am voie si in ce conditii sa dau o procura, respectiv o declaratie notariala ca poate circula cu masina, desi eu nu am apucat sa o trec pe numele meu,

Multumesc!
un exemplu de plangere gasesc ,cum ar trebui sa sune,am numarul de dosar.

trebuie sa prezint motivele (cum ar fi au trecut 4-5 ani si e un dosar penal).??

multumesc

49.3cm3
am primit 14-16 zile de la medico-legal,am permis categoria B,deci nu cred k trebuia sa mai fac un curs ,aveam permis atunci valabil de 3 ani,va multumesc de sfaturi =D>