avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina de Bulgaria vanduta, nu am primit toti banii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina de Bulgaria vanduta, nu am primit toti banii

Buna seara, am o intrebare pentru cei ce ma pot ajuta.

Am avut o masina de Bulgaria,impreuna cu prietenul meu.
Am plecat din tara si i-am lasat-o impreuna cu toate actele pentru a o vinde. Aceasta a fost data la dezmembrari , dar eu nu am mai primit nici un euro pe motivul despartiri desi amandoi eram trecuti pe contractul de vanzare-cumparare .
El a dat-o fara semnatura mea.. am vreo sansa sa il actionez in Instanta.ce imi recomandati, mai ales ca nu mai am nici un act.. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters128963 , utilizator 20:42, 20 Mai 2014
Teoretic ,era necesar pentru vanzarea bunului mobil ca sa incheiati procura in favoarea "prietenului"
Daca apreciati util si necesar puteti solicita solutionare amiabila
Solutionarea in instanta nu va garanteaza hotarare favorabila
Multumesc.

Are relevanta daca a dezmembrat-o sau daca a vandut-o? deoarece nu stiu nimic, pe cale amiabila nu merge, nu raspunde..

in plus, nu poate fii considerata o infractiune daca a vandut-o fara semnatura mea?
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
ContSters128963, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrat pe teren de vanzare freelancer123 freelancer123 Buna. Vecinul e intrat cu o cladire cu aproximativ jumate de metru si cu gardul de sarma cu aprximativ 1m . Terenul cu casa batraneasca e in vanzare am ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa-mi dea actele masinii iana_adriana iana_adriana Buna seara ..am si eu o problema...am avut o masina pe numele meu pe care am cedat-o cuiva prin procura vanzare...masina respectiva a fost preluata de la un ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu masina nitaflori1 nitaflori1 am cumparat o masina acum 2 ani cu 27.500 km iar acum am aflat ca masina avea 82.700 km cu 2 luni inainte de a o cumpara eu din baza de date a ... (vezi toată discuția)