avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate anais_232006

Activitate anais_232006

Răspuns la discuția rezolvare cazului unui accident
de ce firma de asigurari mai doreste acceptul firmei de taxi pentru folosirea asigurari intrucat soferul taxiului a semnat foaia amiabila ca este vinovat si este de acord sa folosesc asigurarea am primit copie dupa asigurare,dupa buletin iar inspectorul de daune nu accepta decat in baza acordului firmei de taxi.
unde sa ma adresez la forum superior pt firma de asigurari
pe data de 15 oct 2011 in ploiesti intr-o intersectie un taximetrist neacordand prioritate m-a lovit provocand avari.am completat fisa amiabila urmand sa ne prezentam la firma de asigurari Astra,fiind zi de sambata.si am convenit ca luni de dimineata sa ne prezentam la biroul daune a firmei de asigurari.ne-am intalnit luni dimineata iar taximetristul nu a putut face dovada permisului de conducere,atunci inspectorul de daune am fost indrumat sa ma prezint la politie pentru a rezolva situatia.m-am prezentat singur unde din verificarile politiei taximetristul avea permisul retinut pentru un alt accident cu victime.Politia i-a intocmit dosar penal taximetristului eliberandu-mi anexa 2 prezentandu-ma cu aceasta la firma de asigurari,iar firma si in momentul de fata spune ca nu are acceptul firmei de taxi pt a solutiona dosarul de dauna.Ce pot sa fac si unde pot sa ma adresez pt firma de asigurari pe o parte si pt firma de taxi pe cealalta parte?
Discuție indemnizatie
buna ziua sunt din busteni si sunt in concediu de crestere copil dar sunt la al doilea am intrat din unul in altul.ieri am fost de am luat alocatia si in loc sa iau 842 am luat 242.am sunat la ploiesti si mi s-a spus ca angajatorul a declarat la CAS in luna martie 2009 ,22 de zile lucratoare si ca nu trebuia decat 1.nu inteleg de ce abia acuma s-a observat si anul trecut.si nu inteleg ce trebuie sa fac si cine raspunde de bani mei.va rog daca se poate un raspuns cat mai repede.va multumesc
vreau sa va intreb 12 luni lucrate sau poate sa lucreze 3 luni si apoi sa ramana gravida. va multumesc
buna seara am o intrebare la dumneavoastra.fina mea sa angajat la 1 februarie 2010,dar incepand cu aceasta data timp de 2 luni ia dat somaj tehnic.cat ar trebui sa lucreze ca sa poata sa beneficieze de indemnizatie crestere copil,si daca ii afecteaza cu ceva lunile de somaj tehnic.
va multumesc si astept raspuns
Discuție indemnizatie
buna seara as avea si eu o rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta pana pe 20 feb 2010 sunt in concediu de crestere copil iar in noiembrie am nascut,mi s-a spus ca pot intra dintr-un concediu in altul dar mie mi-a expirat contractu pe 31 aug 2008.de la primarie ma trimite la locul de munca sa imi completeze actele de suspendare a contractului de munca incepand cu 21 feb 2010 dar eu l-am mai suspendat o data pe 1 mai 2008 pt primul copil.va rog lamuritima si as vrea sa stiu si ce acte imi trebuiesc