avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

buna seara as avea si eu o rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta pana pe 20 feb 2010 sunt in concediu de crestere copil iar in noiembrie am nascut,mi s-a spus ca pot intra dintr-un concediu in altul dar mie mi-a expirat contractu pe 31 aug 2008.de la primarie ma trimite la locul de munca sa imi completeze actele de suspendare a contractului de munca incepand cu 21 feb 2010 dar eu l-am mai suspendat o data pe 1 mai 2008 pt primul copil.va rog lamuritima si as vrea sa stiu si ce acte imi trebuiesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:07, 15 Februarie 2010
Buna seara,
trebuie sa va inchideti raportul de munca cu angajatorul, daca nu mai doriti sa ramaneti lael. Trebuie sa va reactiveze contractul de munca si apoi sa va lichidati/demisionati ( sau nu). D.voastra vi s-a suspendat contractul in 2008, dar la incetarea concediului crestere copil, el trebuie re-activat.
Mergeti la companie si rezolvati cu dansii. Nu aveti nevoie de niciun act, ei trebuie sa aiba evidenta si sa va intocmeasca toata documentatia.
Puteti depune cerere pentru continuarea suspendarii (pentru cel de-al doilea copil) si primiti in continuare acelasi cuantum de indemnizatie pana la implinirea varstei de 2 ani a celui de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - cine noteaza vechimea in cartea de munca??? Irina_Dorina Irina_Dorina Am nevoie de o consultatie de la tine, in urmatorul caz, care este al meu: Buna Ziua, am urmatorul caz: - Inainte de a intra in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu maternal ibazs ibazs Buna, va prezint cazul meu si as vrea sa aflu raspunsuri la intrebarile mele. Am beneficiat de ccc pana la 2 ani in perioada 16feb.2008 15dec.2010, cu ... (vezi toată discuția)
Somaj taky_mika taky_mika buna seara .cine poate sa-mi raspunda la problema mea? am carte de munca din 1 aug 2004.din oct 2005 am intrat in con de crestere copil si am avut 3 ani ... (vezi toată discuția)