avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelatanya

Activitate mihaelatanya

Buna ziua. In curand colega mea de serviciu va ramane in concediu de crestere copil. In urma discutiilor cu directorul societatii am convenit ca eu voi prelua atributiile colegei si voi beneficia de o marire a salariului. Intrebarea mea este: Ce acte trebuie intocmite pentru a evidentia preluarea sarcinilor?
Buna ziua. Daca m-am angajat in 07.11.2012 mai beneficiez anul acesta de concediu? Daca da, cate zile? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Ce COR sa aleg?
Multumesc pentru raspuns. Deci secretar economic nu e bine? Economist nu mai exista pe Revisal.
Discuție Ce COR sa aleg?
Buna ziua. Un raspuns va rog. Sunt licentiata in contabilitate si m-am angajat la o firma ca si secretar contabil dar ma voi ocupa si de personal si de secretariat. (am postliceala secretariat si curs Inspector resurse umane). Intrebarea mea este daca e ok asa deoarece nu se pot mentiona toate cele 3 posturi pe revisal. Fiind angajata ca si secretar economic pot sa pun stampila cu Inspector resure umane? Trebuie mentionate atributiile si in fisa postului chiar daca nu sunt toate posturile pe contract? Sper sa inteleaga cineva ce am vrut sa scriu. Va multumesc anticipat.
Am pierdut carnetul de somaj. Deocamdata nu am nici o stampila pe el pt ca inca nu mi-a venit indemnizatia. Cum se procedeaza in cazul pierderii?#-o Multumesc anticipat .