Buna ziua.
Locuiesc intr-un condomium de 3 etaje plus mansarda construit in 2009. De o saptamana s-a inceput construirea unui alt bloc asemanator, foarte aproape de cel in care locuiesc. As dori sa stiu care este distanta minima la care poate fi construit deoarece mi se pare construit la o distanta foarte mica, iar pe langa faptul ca va lua toata lumina blocului, in caz de cutremur ar fi foarte apropiate unul de celalalt (apreciez ca distanta intre cladiri este aproximativ 5-6 m).
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Va multumesc tuturora pentru raspuns. Insa am uitat sa specific ca terenul respectiv, din jurul blocului e proprietate privata, fiind impartit la toti proprietarii de apartamente, iar cel de dincolo de gardul considerat de mine foarte aproape de coltul blocului este al primariei, neavand nici o legatura cu imobilul.
va multumesc pentru raspuns, dar 10 m nu sunt cam mult?
Buna ziua. As dori si eu o lamurire. Locuiesc intr-un bloc construit in 2009, care are si o suprafata de teren, unde s-au facut locuri de parcare. Problema a aparut anul acesta cand am aflat ca nu tot terenul folosit si amenajat de constructor pentru parcare apartine blocului, ci este al primariei. Cand ne-am uitat la acte, am constatat ca limita de proprietate legala se afla la aproximativ 1m de coltul blocului, cu specificatia ca practic balcoanele care se afla pe coltul respectiv sunt in afara terenului( balconul avand 1.20m). Imi puteti spune daca constructorul a respectat limita minina de proprietate sau daca este specificat undeva care este aceasta si distanta la care se poate construi fata de gard, deoarece nu mi se pare normal ? Va multumesc!
Buna ziua.
Detin un magazin alimentar intr-o comuna din Teleorman.In iarna aceasta am decis sa ma extind si am hotarat sa fac un credit. Am fost in Alexandria , la o banca cu dosarul cu bilantul contabil si restul actelor , domnii de la banca au studiat dosarul, au dat acceptul si au zis ca se va trimite la Bucuresti. Dupa o perioada mi s-a transmis ca e aprobat si in Bucuresti, si am fost vizitat de un domn inspector care a spus ca totul e ok, urma sa garantez si cu un imobil din giurgiu, pentru garantie. Am fost verificat la furn izori pentru eventuale datori, birou de credite ,etc.. totul era perfect.Vineri pe 19 martie am fost sa duc actele imobilului cu care urma sa girez legalizate, astfel ca vineri la ora 14.00 linia de credit mi se aprobase, urmand ca astazi sau maine sa semnez actele de virare a banilor. Insa spre surprinderea mea, la 9 dimineata am fost sunat de la banca ca nu se aproba creditul din cauza ca nu fost suficienta vanzare la magazin in ultimile luni. Intrebare mea catre d-voastra este daca este posibil sa fie vina sucursalei din alexandria pentru neacordarea creditului, si daca este posibila din punct de vedere legal deschiderea unei linii de credit de catre sediul din bucuresti, creditul de fapt neacoradandu-se. De asemenea, este leagl sa mi se solicite actele imobilului legalizate, daca nu este aprobat dosarul?
Va multumesc anticipat
Dauna consta in repararea aripei dreapta fata si bara de protectie.Referitor la termenul de reparare,nu a tercut nici macar un an de la constatare, cu toate ca acesta e de 2 ani.
Va multumesc pentru raspuns
Am o problema cu Astra Asigurari. Am deschis anul trecut un dosar casco pentru un Seat Ibiza in martie 2009, urmand sa repar masina, insa neavand un alt mijloc de transport, am amanat acest lucru. Acum 2 saptamani, a dus masina in service. Cei de la respectivl service au reparat masina, urmand sa primeasca banii de la asigurator. Insa, astazi am fost sunat de dansii sa imi spuna ca Astra i-a anuntat ca dosarul meu CASCO a fost inchis de comun acord (lucru pe care nu l-am fac ut si nici nu aveam de ce sa il fac) si nu au ce sa faca. Imi puteti da un sfat la cine sa apelez sau cum sa procedez pentru rezolva problema cu achitarea banilor catre service?