As dori sa stiu daca este legal sa fac o procura prin care sa imputernicesc o persoana sa ma reprezinte in relatia cu unitatea bugetara unde lucrez in situatia ca plec din tara si voi avea nevoie de concediu fara plata si nu pot reveni sa semnez personal cererea. Multumesc anticipat.
Daca in antecontractul incheiat la notariat am semnat ca sunt de acord sa platesc o anumita suma dar in timpul cat dureaza aprobarea de la Banca care da creditul am aflat de anumite probleme ale apartamentului si am stabilit de comun acord cu vanzatorul sa platesc un pret mai mic, ce se va intampla la semnarea contractului de vanzare-cumparare? Voi plati taxe notariale conform noului pret al apartamentului? Ce urmari are modificarea pretului de vanzare din antecontract?
Am implinit 10 ani vechime neintrupta in aceeasi institutie bugetara la data de 16 decembrie 2009. Va rog sa-mi spuneti care este temeiul legal prin care se include acest spor in salariul de baza incepand cu data de 1 (intai) a lunii urmatoare si nu din ziua urmatoare din aceeasi luna cand s-a implinit termenul legal. Multumesc anticipat!
Am implinit 10 ani vechime neintrerupta in aceeasi institutie bugetara in luna decembrie 2009. De ce nu am primit sporul de fidelitate in ianuarie 2010 si mi s-a inghetat salariul pe motiv de desfiintare a acestui spor ? S-a creat o discriminare intre mine si ceilalti angajati care beneficiaza in continuare de acest spor. Este o ordonanta neconstitutionala deoarece salarizarea nu va mai fi unitara cum prevede titlul legii, ci diferentiata. Pierd apoximativ 2150 RON in 2010...daca merg la judecata am sanse de castig?:((