avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de fidelitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de fidelitate

Am implinit 10 ani vechime neintrupta in aceeasi institutie bugetara la data de 16 decembrie 2009. Va rog sa-mi spuneti care este temeiul legal prin care se include acest spor in salariul de baza incepand cu data de 1 (intai) a lunii urmatoare si nu din ziua urmatoare din aceeasi luna cand s-a implinit termenul legal. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dianaradulescu , utilizator 08:50, 26 Martie 2010
Spor de fidelitate ? In ce domeniu al sectorului bugetar lucrati ?
Lucrez ca bibliograf (cu studii superioare) la Biblioteca Academiei Romane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Va rog, ajutati-ma in urmatoarea problema: lucrez din anul 1987 iar, la data de 01. 08. 1996, lucrez la primaria din comuna, pe post de ... (vezi toată discuția)
Spor fidelitate stefiul stefiul V-as ruga sa ma lamuriti daca, in conditiile in care incepand cu anul 2010 nu se mai acorda sporul de fidelitate (la 10 ani vechime in instituia bugetara in ... (vezi toată discuția)
Salar lex_ethonor lex_ethonor va rog sa ma ajutati si pentru mine:lucrez la directia judeteana de paza mures,si as vrea sa stiu la ce sporuri am dreptul dupa 3 ani de vechime in munca ... (vezi toată discuția)