avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procura pentru concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procura pentru concediu fara plata

As dori sa stiu daca este legal sa fac o procura prin care sa imputernicesc o persoana sa ma reprezinte in relatia cu unitatea bugetara unde lucrez in situatia ca plec din tara si voi avea nevoie de concediu fara plata si nu pot reveni sa semnez personal cererea. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 8 Februarie 2011
De ce nu le puteti trimite cererea prin fax sau prin scrisoare cu confirmare de primire ? ... insa aveti grija ca pentru a beneficia de CFP va trebuie si acordul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional ninel_d ninel_d Buna seara,momentan sunt plecat din tara si la plecare am imputernicit prin notar o persoana apropiata sa-mi reprezinte interesele in lipsa mea, problema mea ... (vezi toată discuția)
Modificare cim dupa cic? marena marena Buna ziua! M-am intors in activitate pe 3 august dupa CIC si aflu ca nu mai am post, fiind angajat personal pe per. nedeterminata ca si mine. Am semnat ... (vezi toată discuția)
Procura speciala pentru succesiune Dianora Dianora As dori sa ma lamuriti daca puteti in privinta unei imputerniciri.Pana in luna iulie trebuie sa fac dezbatarea mostenirii la un imobil la care sunt si eu ... (vezi toată discuția)