avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate turboxxl

Activitate turboxxl

sau a dublat serviciile si nu am mai vrut sa continui si nu am primit nimic decat semnatura electronica care era la ea.
Nu stiam ca am nevoie de o balanta
totusi ce pot face sa rezolv cu depunerea bilantului pe 2021?
Buna ziua,

AM avut o persoana care mi-a tinut contabilitatea iar la sfarsitul colaborarii nu vrea sa imi dea balanta , nu raspunde la telefon email, ma ignora si nu pot depune bilant pe 2021

Cum pot proceda in astfel de cazuri?

Multumesc
prin chemare in judecata nu se intrerupe prescriptia?
plata cautiunii in timpul procesului de executare poate fi folosit ca act voluntar de recunoastere?

multumesc
a fost poprire pe salar in 2017 cu un proces verbal din 2010, mi-a luat din salar cu japca in mai multi ani si mai multe pauze

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca ati achitat singur nu se restituie.
Trebuie studiat dosarul daca este alta situatie.
Asa cum judecatorul judeca cu dosarul în fata tot la.fel procedează și avocatul pentru a înțelege situatia exacta.

Buna ziua,

Am un proces castigat cu anaf la fond pentru intoarcerea executarii silite, iar ca intampinare anaf au invocat art 218 din legea fiscala ca datoriile prescrise nu se restituie.

mentionez ca popririile sunt pe urmatoarele perioade de pauza
Prima poprire a fost in 2010

2013 2014 a fost pauza din vara pana in aprilie
aug 2013 - apr 2014 iar pauza de poprire

in 2017 am deschis proces si instanta a anulat poprirea dar a decis ca sumele platite dupa 2017 sunt incidente iar anaf invoca asta in aparare

Ce pot face in acest caz?
Multumesc
Buna ziua,

Ce pot face dupa pronuntare daca suma care o am de recuperat dintr-un proces de executare silita nu este completa

Mai pot recupera acei bani?

Multumesc

Discuție Poprire anaf
Buna ziua,

Am castigat un proces cu anaf in apel, in urma caruia s-a desfintat executarea silita.
Sentinta s-a dat fara recuperare de bani specificandu-se ca sumele platite sunt prescrise si devin incidente

Se poate apela la intoarcerea executarii?
Buna ziua,

Am avut un proces de executare silita pe care l-am pierdit la fond platind taxa judiciara de timbru 1100 ron. In apel a fost castigat cu sentinta definitiva

Intrebarea este daca pot recupera taxa judiciara de timbru din fond conform art 45 din oug 80/2013
Multumesc
Răspuns la discuția Intoarcere executare silita
Se judeca relativ repede?

Company Advising a scris:

Care cerere? Daca nu ati solicitat intoarcerea executarii prin contestatia la executare va trebui sa formulati actiune noua.