avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate saturniana14

Activitate saturniana14

Discuție incetare CIM
Indeplinesc conditiile de pensionare la data de 14.01.2019 iar autoritatea la care sunt angajata mi-a spus ca trebuie sa mai vin la serviciu inca 5 zile, timp in care imi va comunica incetarea CIM, iar in aceasta perioada voi fi platita. Este legal?
Răspuns la discuția executare silita
Va multumesc. Nu inteleg ce inseamna "intrerupere termen de prescriptie."
Fiul meu a avut un contract de credit la o banca din 2008, la un moment dat nu a mai platit fiind somer, a incercat sareia platile dupa un timp dar i s-a spus ca trebuie sa plateasca toata suma.(vreo 13000 lei.) Dupa 10 ani( in oct. 2018) a primit de la un executor judecatoresc instiintare privind infiintarea popririi. Ce se mai poate face? Nu se poate invoca prescrierea avand in vedere ca a trecut atata timp de la contractarea creditului pana in prezent?
Multumesc
In 1995 sotul a cumparat un imobil de la firma unde lucra iar numele meu , in calitate de sotie, este incomplet, eu avand 2 nume . Cetrebuie facut in acest caz?
Discuție pensie
La cat timp dupa primirea deciziei de pensionare la limita de varsta se primeste pensia?
Discuție Pensionare
Am observat ca in cartea de munca, in perioada 1991-1996 este trecuta o singura suma si nu stiu ce reprezinta: brutul, netul sa salariul de incadrare?
In situatia in care, unei persoane i s-a schimbat CNP din cauza unei greseli a primariei care a inregistrat nasterea, in cartea de munca figureaza o alta data de nastere decat in buletin si certificatul de nastere, la fel si in livretul militar, pot interveni probleme la depunerea dosarului de pensionare?
Discuție pensionare
O persoana de sex masculin, care implineste 65 ani in 24 dec. 2016 si are 34 ani lucrati cand poate sa-si depuna dosarul de pensie, de la 1 dec. sau dupa 24 dec.?
este necesar sa prezinti adev. de la angajator pentru contributia la pensia suplimentara?