Indeplinesc conditiile de pensionare la data de 14.01.2019 iar autoritatea la care sunt angajata mi-a spus ca trebuie sa mai vin la serviciu inca 5 zile, timp in care imi va comunica incetarea CIM, iar in aceasta perioada voi fi platita. Este legal?
Fiul meu a avut un contract de credit la o banca din 2008, la un moment dat nu a mai platit fiind somer, a incercat sareia platile dupa un timp dar i s-a spus ca trebuie sa plateasca toata suma.(vreo 13000 lei.) Dupa 10 ani( in oct. 2018) a primit de la un executor judecatoresc instiintare privind infiintarea popririi. Ce se mai poate face? Nu se poate invoca prescrierea avand in vedere ca a trecut atata timp de la contractarea creditului pana in prezent?
In 1995 sotul a cumparat un imobil de la firma unde lucra iar numele meu , in calitate de sotie, este incomplet, eu avand 2 nume . Cetrebuie facut in acest caz?
In situatia in care, unei persoane i s-a schimbat CNP din cauza unei greseli a primariei care a inregistrat nasterea, in cartea de munca figureaza o alta data de nastere decat in buletin si certificatul de nastere, la fel si in livretul militar, pot interveni probleme la depunerea dosarului de pensionare?
O persoana de sex masculin, care implineste 65 ani in 24 dec. 2016 si are 34 ani lucrati cand poate sa-si depuna dosarul de pensie, de la 1 dec. sau dupa 24 dec.?