Bună ziua. Născută in 12 august 1964. Pe câmpul muncii din octombrie 1996. Cu un copil crescut. Doresc să știu când aș putea ieși la pensie. Eventual pensie anticipată și care ar fii diminuarea pensiei. Mulțumesc
Buna ziua.
As dorii sa stiu cand pot sa ies la pensie. Nascut 1965 ianuarie 23. In campul muncii din 1983 august 01. Stagiul militar 1 an si 4 luni.Sau eventual anticipat, si daca se ia in considerare stagiul militar,
Buna ziua. As dorii o indrumare pentru un partaj intre frati. Avem sucesiunea facuta 50% fiecare. In CF figureaza numai o camera bucatarie. Restul constructiei nu figureaza. Mentionez ca restul constructiei are receptia facuta.Cand scot un CF figureaza pe CF numai o camera bucatarie. Cand am cerut un plan cadastral mi sa transmis ca obiectivul respectiv nu este inregistrat in sistemul integrat de cadastru. As vrea sa fac partajarea sa pot rezolva aceasta situatie. Adica jumatea mea sa fie in regula. Multumesc Attila
Bună ziua. La o adresă stăm doua familii. Avem un contor de electricitate. As vrea să știu cum se poate să facem separarea. Sa fie fiecare cu contorul lui. Mulțumesc.
Bună ziua. Am o problema cu CF. A fost construit o casă pe lângă ca existenta. Are recepția făcută dar nu apare în CF. Cum pot rezolva situația? Multumesc
Înregistrare în sistemul integrat de cadastru și publicitate imobiliara. Cum pot sa rezolv problema. Sunt proprietarul imobilului 50-50 parte cu fratele meu. În CF figurează numai o camera bucătărie. El a construit, are autorizație, luare în folosință. Dar nu figurează în CF. Cum se poate rezolva problema? Menționez ca impozitul plătim ptr toată construcție. Imobilul este moștenire de la tatăl nostru, cu certificat de moștenire în regula. În certificatul de moștenire este evidențiat ca nu figurează o parte din construcție în CF. Mulțumesc
Buna ziua. Nelamurirea mea este cum poate un cetatean strain avind firma in Slovenia sa inmatriculeze o masina in Romania. Masina fiind cumparata din Germania. Vrea sa inmatriculeze pe firma. Multumesc.